U記老屎忽 你問我答+咪撚入嚟+現實與理想

803 回覆
61 Like 11 Dislike
外行人問句,其他有咩因素會唔請?
學歷?多撚餘啦呢行
樣?平時大/細鋪一樣有豬西,毒撚

我果陣請人唔睇外表 只要講野唔係口窒窒 冇禮貌
同埋9up
都會請

你講起又係
有時請教d職員/尋求幫手都真係會望住你,停左手頭上工作呢d基本野
諗著做part time
除咗u記,邊間好做啲
如果全社揀一個最靚女嘅full time,有無人選

Follow Instagram Uniqlolook慢慢丁
一年前係HC 做pt仔
因為真係唔中意啲垃圾店長走左
都做左成年 心郁郁宜家想做返 但簡返近屋企
想問K女店長宜家咩舖
唔想見到佢

宜家HC Y店長仲惡頂
計我話都係男嘅店長好
不如講下男女關係有幾亂
比我地食下花生仲實際啦

坑口個間有個全職出名厹 勿相認
GU分店響邊?

黎緊新鋪店長
PT做起 之後去過菲律賓定唔知馬尼拉

佢係我前店長
利申 做左就快兩年pt狗

有冇料爆? 聽聞gu 請唔少靚女,唔知係咪佢請

係ben做second in
有隻skinny chino 幾時會減?由上年睇到而加都係$299

另外啲casual shirt or Oxford 可唔可以唔好咁撚長,屋企仲有件3-4年前買落未著,發覺個款短身好多

啲夏天$79短袖tee,又係好似3-4年前,個啲件衫硬啲挺身啲,而加個啲薄到洗幾次會穿

月頭咪做過$249囉

幾時再做?呢款係咪最多減到$249?
追完成個post,覺得Uniqlo 都幾好搵,好過我呢啲工程狗
一年前係HC 做pt仔
想問K女店長宜家咩舖
唔想見到佢

宜家HC Y店長仲惡頂
計我話都係男嘅店長好

Alex店長既時代
都有聽啲舊同事講好撚慘 好多都走晒
知唔知沙田舖如何
uniqlo d女好正 好想識
女店長好on9
男店長好d

CW ?

一高一矮男店長最on9!
一年前係HC 做pt仔
想問K女店長宜家咩舖
唔想見到佢

宜家HC Y店長仲惡頂
計我話都係男嘅店長好

Alex店長既時代
知唔知沙田舖如何

岩啊,女店長真係最撚煩
搞好多小動作,乜都要執到正一正,心諗執完又唔係多左生意,咪撚晒精神搞埋d 濕鳩野啦
之前個男店長 好易話圍,你好我好大家好

唔知佢去左邊間鋪做
In過pt 請左但無返
會唔會blacklist左我

宜家HC Y店長仲惡頂
計我話都係男嘅店長好

Alex店長既時代
知唔知沙田舖如何

岩啊,女店長真係最撚煩
搞好多小動作,乜都要執到正一正,心諗執完又唔係多左生意,咪撚晒精神搞埋d 濕鳩野啦
之前個男店長 好易話圍,你好我好大家好

唔知佢去左邊間鋪做

Btw k 店長係咪karen
可唔可以黎買衫r你折
最好賣嘅衫係咪件ma1褸定zip up hoodie 差唔多日日見人著

以前係!依家應該係MA-1同入面有毛毛個件
羽絨其實好好賣但多數大陸人同老一輩買

boa pk之前減到99蚊一件個個狗衝
俾人清到ER都吉哂
一年前係HC 做pt仔
想問K女店長宜家咩舖
唔想見到佢

Kathy好似荷里活喎

是咪姓朱那位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞