U記老屎忽 你問我答+咪撚入嚟+現實與理想

803 回覆
61 Like 11 Dislike
返過u記pt留名
我想知ft係咪同pt一樣買衫7折?

正價7折 .ft比pt多啲quota
未過試用買唔到外套內衣同異性服裝

我知 咁其實返ft 咪好唔抵
Btw我想知升advanced pt sale 係點升?
又係要考試定點

首先要同啲pic混熟 叫佢教你嘢,日日做Cs問卷讚自己好有笑容 然後你就有機會
屌垃圾公司 痴撚線
請唔請毒撚 d人會唔會唔同毒撚玩
臨近十二月有個感恩節,返早上六點。
閪工
好就好在成理候生仔,新同事入職唔會chur9你 part time 基本上準時放工

做左半個月大鋪無做,啲更好撚癲
著開嗰款79蚊supima底衫嗰料越來越雞, 個領越開越濶成日走位傾側一邊好肉酸, 手尾又越來越長, 洗兩次仲透晒
著開嗰款79蚊supima底衫嗰料越來越雞, 個領越開越濶成日走位傾側一邊好肉酸, 又越來越長, 洗兩次仲透晒
閪工
好就好在成理候生仔,新同事入職唔會chur9你 part time 基本上準時放工

part time邊到準時收工
去到咩級數先有得分BONUS? 散仔係咪跑公俑

fulltime做夠一年有bouns
以前返工識到個同事
佢做到senior 唔做先轉行
果陣24歲
咁佢咪升得好快

你朋友好彩呀,以前日日爆數。又係9咁開分店,間間都要人,有人睇得起你就坐火箭咁升
依家分店網絡飽和咗,生意慘淡,完全唔想升人
依家最撚缺就係啲食物鏈最底層嘅Parttime/全職,無人做到隻狗咁邊有人可以Hea

佢就係話做到隻狗咁先quit
不停咁改褲
車衣女工
員工福利
醫療津貼: 醫生可以Claim$150 /每次
Staff Discount 正價7折 (3個月試用期前唔買得外套內衣/異性衫)
OT有補水(X 1.25)
繁忙期特別獎賞(12月派~$1000)
10日大假(按年資再加)
做夠一年先有.每年9月renew
即係你如果9月入職,你要下次9月先有得放大假,到時都唔知你仲係唔係到
酌情發放的花紅(4月一次 9月一次 每次~$10000 up)
都係做夠1年先有,
酌情發放咋 屌你老母可以唔出俾你架
幾年前仲係好撚多大陸人.Sale target爆200%都得
亂9咁升人, 一年派3次Bonus.
冇依枝歌仔唱喇
U記息微. 日日都驚Sale Target到唔到數
以前全職每年+$500月薪 上年停左.
Bonus又減左.
去到咩級數先有得分BONUS? 散仔係咪跑公俑

冇俑
u記外判就嚟玩完
著開嗰款79蚊supima底衫嗰料越來越雞, 個領越開越濶成日走位傾側一邊好肉酸, 又越來越長, 洗兩次仲透晒

面衫嚟講著開H&M
內衣嚟講會買Airism,但唔著得係面,會飛釘
u記只買內衣褲
閪工

咩鋪咁好
依家入嚟啲新PT係唔需要記佢地個樣同名,個個唔夠一星期會消失哂
以前返工識到個同事
佢做到senior 唔做先轉行
果陣24歲
咁佢咪升得好快

你朋友好彩呀,以前日日爆數。又係9咁開分店,間間都要人,有人睇得起你就坐火箭咁升
依家分店網絡飽和咗,生意慘淡,完全唔想升人
依家最撚缺就係啲食物鏈最底層嘅Parttime/全職,無人做到隻狗咁邊有人可以Hea

佢就係話做到隻狗咁先quit
不停咁改褲
車衣女工

屌 車衣女工都有得坐丫

店長請啲極品都冇計 會笑9啲毒撚 佢有佢做我有我做
U記全職只要你過到試用期,係好難炒到你
你戇戇鳩鳩咁做到極慢都得
除非你自己戇鳩收3張Warning
係咪好多女? 打算一陣見工

間間分店唔同wor 親自去觀察仲好

我係去勞工處互動就業服務既招聘日見 應該冇得簡分店

會比幾間銷你排次序揀

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20160515/photo/bkn-20160515105730863-0515_00822_001_01p.jpg?20160515143204 咁樣係唔係好毒?
u記外判就嚟玩完

外判好正 lay係倉唔洗出去 責任少人工高過全職

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20160515/photo/bkn-20160515105730863-0515_00822_001_01p.jpg?20160515143204 咁樣係唔係好毒?

大有人在

大有人在

即係好多人咁樣?
股票買唔買得過
遲下GU應該仲癲
首創in pt要second in 唔講以為請mt
不如講下男女關係有幾亂
比我地食下花生仲實際啦

都不外乎邊個FT同邊個PT搞埋一齊
啲Senior AM 副店本身有女仲食女PT姐
U記冇秘密 出街食女好易比人撞到 太多全職兼職
但絕對冇係公司啪啪啪之類嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞