[第二季][RPG]係異世界打輸仗做逃兵,點知比靚女係城牆截停左 第三版

966 回覆
78 Like 2 Dislike
尼菲特猛力一抹螢幕,鳥瞰地圖被拉向西邊。螢幕最左出現10多粒‘灰點’,象徵‘中立’的生物。
「當心!!!」卡拉夫看到一隻銀蜻蜓刺向娜茜提亞,反手一刀把蜻
點水切開兩半。
「聽著,除我以外,你們能出手攻擊蜻蜓,只可以作出防禦反
擊。」娜茜提亞再三警告會員,然後深入樹林,並沒有跟隨蜻蜓北
去。
樓豬利申完都咁多錯字

一萬字無難道
樓豬利申完都咁多錯字

一萬字無難
佢真係以為自己識同蜻蜓溝通

Btw,呢個關係發展得好正 好微妙
屌哂你地老味。我明明係word檔改哂你地捉到既錯字,但係出左未改既版本係咩意思
屌哂你地老味。我明明係word檔改哂你地捉到既錯字,但係出左未改既版本係咩意思

自投羅網

都話你係m底

都話你係m底

繼續吹
快d 加更

高招
計你錯8個字啦~ 記得今晚罰寫多8000字

共計110000字

今次真係打飛機都唔得閒啦
俄奸?佢係真心估唔到蟲族係魔王?
俄奸?佢係真心估唔到蟲族係魔王?

係俄仔既視角係完全完全未見過尼服既人

尼服之前只係用水螢蜂趕走其他玩家,並不起眼,係用左銀蜻蜓後開始殺人同擴張張起玩家注意。

其他設定會再講
屌我真係改左,如果唔係點會申報得咁快,我以為只果幾隻字錯,原來成篇都出左未改既版本

共計110000字

出入平安 身體健康 心想事成

都係絲打最好

共計110000字

出入平安 身體健康 心想事成

心想事成
終於追返新年前D文.. LIVE!!!!

都係絲打最好

文呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞