[第二季][RPG]係異世界打輸仗做逃兵,點知比靚女係城牆截停左 第三版

966 回覆
78 Like 2 Dislike
廢青狼比左幾多錢?
乞兒仔竟然唔撚打柒佢?
睇到眼火爆
打機溝女不是夢
毒毒既新希望
其實毒撚一個更開心
Btw
仲有冇得出場 又話我好撚勁
乞兒仔
女死女還在 下個更可愛 唔好做毒撚啦 毒撚永遠唔夠現充玩
乞兒仔竟然唔撚打柒佢?

其實毒撚一個更開心
Btw
仲有冇得出場 又話我好撚勁

講得你勁,當然仲未完
狼巴快啲衝出嚟幫我擋刀
乞衣仔

樓主唔安排返個靚過柑柑嘅靚女比乞衣仔
小心菊花
徵角表:

名: 隼人
姓別:男
技能:馭魔師,用鷹同狗,索敵幀測追蹤能力高
性格:講野冇尾音,只着重客觀事實同推理,有情感不過收得好埋,除左笑之外好少做其他表情

如果四轉五轉可以 call 火凰凰就好
狼巴快啲衝出嚟幫我擋刀

ok 刀呢
下個更可愛呀
溝下個啦
下個更可愛呀
溝下個啦

不過你唔好咁招積
徵角表:

性格:講野冇尾音,只着重客觀事實同推理,有情感不過收得好埋,除左笑之外好少做其他表情

似獵人多啵
佢地兩個一出手就會死人,今篇叫臨界點

睇完今篇,好多讀者的情緒都去到臨界點

啱呀 隨時開火大戰

十分好

十分好

徵角表:

似獵人多啵

馭魔師揸劍都得啦 揸弓好出奇咩
敏型馭魔師
靠隻鷹密密啄爆擊搵食
其實重點係隻鳯凰:o)

十分好

樓主菊花都臨界點

十分好

樓主菊花都臨界點

海納百川
徵角表:

似獵人多啵

敏型馭魔師
靠隻鷹密密啄爆擊搵食

其實冇計 好多職業你都好似set死咗咁,其實樓主仲記唔記得一開始唔同職業都可以雙修唔同職業嘅技能,魔法師可以修回血回魔,做坦必修急救回血,但係呢個設定好似已經冇咩人用過咁,我以為會有人會全能全修(雖然應該好哂時間,但係會變萬能角)
徵角表:

似獵人多啵

敏型馭魔師
靠隻鷹密密啄爆擊搵食

其實冇計 好多職業你都好似set死咗咁,其實樓主仲記唔記得一開始唔同職業都可以雙修唔同職業嘅技能,魔法師可以修回血回魔,做坦必修急救回血,但係呢個設定好似已經冇咩人用過咁,我以為會有人會全能全修(雖然應該好哂時間,但係會變萬能角)

有用,只係太細微唔逐一講。

唔會set死,但係每個職業一定要有啲基本特色,好似追蹤偵測係獵人強項,每次城戰/去未知地探險就好有用。

佢本身職業比較專,我想留小小範圍比佢生存
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞