[第二季][RPG]係異世界打輸仗做逃兵,點知比靚女係城牆截停左 第三版

966 回覆
78 Like 2 Dislike

咁佢原本用緊咩同加奈傾計

一直都係本尊

咁理解,樹一直都用本尊玩,所以佢調戲加奈果時比加奈開炮,差小小殺左佢

樹巴是咪要死了
為左改善我既錯字情況,今日出文字數上限定在3000,其他以每隻錯字追加100字既方式推出

一直都係本尊

咁理解,樹一直都用本尊玩,所以佢調戲加奈果時比加奈開炮,差小小殺左佢

樹巴是咪要死了

差唔多要打仗了
為左改善我既錯字情況,今日出文字數上限定在3000,其他以每隻錯字追加100字既方式推出

你大獲了 正字特警將全面進場

寧願你多d文
唔介意你多錯字

你大獲了 正字特警將全面進場

法官大人表示笑而不語
Lm
文呢
新po 留名

追加又錯,會唔會變無限輪迴不停出故
樓豬連自己角色都記錯名

同我罰抄卡拉夫十次!

然後貼上黎!

樓豬用呢d 時間打文好喇
留名
為左改善我既錯字情況,今日出文字數上限定在3000,其他以每隻錯字追加1000字既方式推出

好喎,一隻錯字都一千字,錯十隻就一萬
為左改善我既錯字情況,今日出文字數上限定在3000,其他以每隻錯字追加1000字既方式推出

佢一直在玩命

咁佢原本用緊咩同加奈傾計

一直都係本尊

樹巴是咪要死了

見到佢匿埋覺得好好笑又好撚慘

屌你啦又僭建我句嘢

尋日出左5400今日係唔係休市一日?
為左改善我既錯字情況,今日出文字數上限定在3000,其他以每隻錯字追加100000000字既方式推出

屌你啦又僭建我句嘢

尋日出左5400今日係唔係休市一日?
為左改善我既錯字情況,今日出文字數上限定在3000,其他以每隻錯字追加10000000字既方式推出

傻的嗎 休市 文呢
文呢?

新讀者留名
錯重點字要加1000
依家打梗文,睇進度可能聽朝先出
我今次識玩喇,有追加先正皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞