[第二季][RPG]係異世界打輸仗做逃兵,點知比靚女係城牆截停左 第三版

966 回覆
78 Like 2 Dislike
‘秀吉’ 依個性別有冇人識?

自爆年齡

偽娘意思

差唔多,明明係男仔但係靚過所有女角

自爆年齡

偽娘意思

笨蛋測驗召喚獸

自爆年齡

偽娘意思

柑柑唔通係?

自爆年齡

偽娘意思

笨蛋測驗召喚獸

自爆年齡

偽娘意思

柑柑唔通係?

唔係~將會入新角。

你認為柑柑係最靚?

我心目中係尼菲特/真子
比你班友笑一笑,我今日真係查住字典同門時校對咁打.好慢
個半鐘都係得1000字
認真,校對不如搵下巴打做
咁樣出文同校對同時做,你會多啲時間出文又唔會阻進度。
btw:好like識煮嘢食同識嗲人嘅女角
(其實我隻數字人有冇得出場
如果柑柑係男角的話已經唔係‘伏筆’係‘伏’

自爆年齡

偽娘意思

柑柑唔通係?

唔係~將會入新角。

你認為柑柑係最靚?

我心目中係尼菲特/真子

我心目中係神神子最靚
但柑柑究竟想點 唔係好明

會,應該以頭目身份出埸
如果柑柑係男角的話已經唔係‘伏筆’係‘伏’

男角都識香汗淋漓

自爆年齡

偽娘意思

柑柑唔通係?

唔係~將會入新角。

你認為柑柑係最靚?

我心目中係尼菲特/真子

我心目中係神神子最靚

想點?你指佢周旋係兩個男角之間?

我都唔知,女人心

自爆年齡

偽娘意思

柑柑唔通係?

唔係~將會入新角。

你認為柑柑係最靚?

我心目中係尼菲特/真子

我心目中係神神子最靚

我都唔知,女人心

我就係唔明呢啲女人心
Btw 我覺得樓主你好似寫到柑柑係最靚
因為最吸引男人

自爆年齡

偽娘意思

柑柑唔通係?

唔係~將會入新角。

你認為柑柑係最靚?

我心目中係尼菲特/真子

我心目中係神神子最靚

我都唔知,女人心

不過睇個勢都覺得乞兒仔爭唔到條女返來

會,應該以頭目身份出埸

如果可以,可唔可以加一啲中國古風嘅特色典雅上去 (例如對戰戰爭會捉住棋咁指揮/出場會彈下木琴/衣著之類都好麻煩哂)

會,應該以頭目身份出埸

如果可以,可唔可以加一啲中國古風嘅特色典雅上去 (例如對戰戰爭會捉住棋咁指揮/出場會彈下木琴/衣著之類都好麻煩哂)

哇~咁要去到好後先出啵

會,應該以頭目身份出埸

哇~咁要去到好後先出啵

屌 即係出國服

會,應該以頭目身份出埸

哇~咁要去到好後先出啵

屌 即係出國服

唔係咁簡單,仲有係我既設定入面已經冇左蝗国
一日追完 lm
一日追完 lm

一日

會,應該以頭目身份出埸

哇~咁要去到好後先出啵

屌 即係出國服

佢地嘅地方我冇留意錯好似係以地區數字來到劃分,我鳩估支爆出現,蝗國內戰,各自治區出現,為方便命名以數字劃分或者成個世界都已經再冇任何國界,正式成為地球村
btw盡量,唔一定要有 我單純欣賞古風古雅嘅嘢,想加返少少特色

會,應該以頭目身份出埸

哇~咁要去到好後先出啵

屌 即係出國服

佢地嘅地方我冇留意錯好似係以地區數字來到劃分,我鳩估支爆出現,蝗國內戰,各自治區出現,為方便命名以數字劃分或者成個世界都已經再冇任何國界,正式成為地球村
btw盡量,唔一定要有 我單純欣賞古風古雅嘅嘢,想加返少少特色

再鳩估世界觀,其實唔同地區總數就係咁多ser總數,每次魔王都要統治個個ser之後再繼續統治其他ser 直到完全統治世界為止,然後一齊打世界魔王爆機

會,應該以頭目身份出埸

哇~咁要去到好後先出啵

屌 即係出國服

再鳩估世界觀,其實唔同地區總數就係咁多ser總數,每次魔王都要統治個個ser之後再繼續統治其他ser 直到完全統治世界為止,然後一齊打世界魔王爆機

寫死我。我要諗到結局先出故
鄰家女孩酒館是柑柑親自經營的商店,以高雅裝飾及‘食物增益效果持
久’而聞名。富裕的玩家進入副本或挑戰頭目前也會來到這裡進食合適
的增益食品,柑柑配搭的菜式味道更是口碑大好,平日客似雲來。

餐廳內部呈半圓形,圓形末端有一個表演台,平日有NPC即埸演奏
音樂,令玩家可以一嚐奢華推霍的滋味。暗黃色的圓牆以象牙雕刻裝
飾,配以棗紅色的地氈、深啡色的柚木餐桌盡顯貴族氣派;餐桌蓋上
一張白雪絲綢,中央放著一小株淡藍色、聖誕鈴鐺形狀的‘仙鈴花’。

柑柑為了晚宴把所有小餐桌換走,在大廳中央放置一張足以容納50
人的大圓桌。圓桌每份餐具也使用‘上等冰水晶’製造,再以數顆小紅寶
石點綴。每當你握著‘冰水晶’餐具時它也會傳出薄薄的涼意,加上輕如
羽毛的重量總令女玩家愛不釋手。

現在已經高朋滿座,各大公會會長在餐廳的角落三五成群,拿著飲料
聊天。

柑柑及狩人旁在大門迎接來賓。

「嗨~柑柑,想不到你能夠東山再起,真了不起!」一名身穿整齊的
黑色燕尾服、頸上綁著深藍色領結(煲呔)、胸襟插著一朵紅花、長
相俊美的金髮男向柑柑點頭道謝,吐談溫文爾雅。

他身後跟著一名黑髮的男玩家,表情冷酷。

「哈~~~你。。。是。。。」柑柑嫣然微笑,不慌不忙回應。

她悄悄別過頭,瞪著紅絲大眼向身旁的狩人讀起唇語。

「他‧是‧誰?」柑柑以極限的演技保持微笑,以幼如髮絲的聲線問。

「‘聖園’會長,高‧連‧」狩人低頭擦擦鼻子,貼到柑柑肩旁直聲答。

「‘高齡’會長~你賞面出席是我的榮幸,我萬分期待‘聖園’在‘帝王杯’的
表現呢。請到裡面就座,宴會馬上開始了。」柑柑瞬間把句子修飾,
順勢送走對方。

「哈。。。你的交際技巧生疏不少啊。‘黑珍珠’時期的你更有魅力,三
言兩語便俘虜對方的耳朵。不過,現在的你少了兩分妖氣,卻多了兩
分清純,反而更迷人呢~~~」高連微笑誇獎柑柑。

「是嗎?那麼。。。」柑柑突然瞇起狐狸一樣魅惑的雙睛,嫩滑的玉
脂手掌溫柔地按著高連的胸膛,伸出蘭花玉指夾著高連的領結輕輕把
拉到自己面前。

「那麼。。。我有迷倒你嗎?」柑柑貼到高連耳朵前輕輕說,說話的
空氣悄悄吹進高連的耳窩,連同挑逗的語氣衝進高連的大腦。

高連立即被柑柑點中迷穴,嘴唇發抖站在原地。

柑柑微微低頭,少許黑髮垂下來,一雙酒紅色的大眼睛在髮絲後若隱
若現。

她不經意輕咬嘴唇,對著高連微笑。高連已經無法回應,像木頭人般
僵硬在門外。

「會長。。。。。進去吧。」旁邊的黑髮男手肘輕撞,皺眉說。

「嗯。。。。嗯。。。。。」本來舉止優雅的高連如夢初醒,口吃回
答。

「等一會見。。。」柑柑輕眨魅眼,猶如小鳥一樣乖巧點頭道別,絲
綢黑髮從肩上逐根像瀑布般滑下來。

高連呆頭呆腦走進餐廳,黑髮男經過柑柑身邊時突然停下來。

「會長的名字是‘高連’,不是‘高齡’。」黑髮男更正柑柑後頭也不回離
開。

「你看到有人走過來自動自覺提醒我他是誰啊!」柑柑向狩人

大發牢騷向。

「好好好。。。。」狩人苦惱地查看手掌中的寫滿角色資料的‘貓紙’。

「矣。。。只差‘羅剎教’的西城勇會長及雷娜副會長便到齊了。」狩人
看到‘貓字’上只差‘羅剎教’旁邊沒有記號,說。

「唉~果然。廢青狼說假如‘羅剎教’今天沒有出現,明天會派出‘闇
部’前往‘赤紅山’監視。」柑柑擔憂說。

「不用麻煩了。。。。。。」狩人輕撞柑柑手臂說。

大街盡頭出現一男一女,男的高大威猛、女的端莊秀麗———正是西
城勇及雷娜,柑柑立即鬆一口氣。

「抱歉我們來遲了。我剛剛才購買這套‘紳士套裝’。不要是雷娜提醒我
要穿‘時裝’出席我也忘記了。我從來沒有留意時裝,你要了解習武之
人。。。。。」西城勇騷著深紅短髮,尷尬地解釋。

「西城大人,別廢話了。請問哪裡?」雷娜苦笑推走西城勇。

「這邊這邊~我們一直恭候大駕呢!」柑柑親自帶他們進入會埸。

柑柑覺得二人非常有親切感,一點架子也沒有。廢青狼處處提防的西
城勇更是坦白率直,相比之下柑柑突然覺得廢青狼古怪的性格更令人
生畏。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞