[第二季][RPG]係異世界打輸仗做逃兵,點知比靚女係城牆截停左 第三版

966 回覆
78 Like 2 Dislike
傻豬 你有咁多性格 樓豬點寫你都覺得似你架啦

你都話過廢青狼同你有幾分似

同我眾多性格既其中一個有幾分似
出多次個名,因為我係公司save同屋企係兩個file

名 死又如何
五轉靈媒
性格 獨來獨往 鐘意同六口鬥智 主角伺服器
技能 讀心術 一個眼神同動作就可以知道人地內心 iq高

岀我啦

有機會入,我仲未定好靈媒5轉既特色

如果係可以召喚npc同npc怪有冇機?
打到龍族特別裝可以召喚龍王,不過會將mp同hp鎖到最高得1,加CD 24小時,龍王仲要有脾氣岀左嚟唔一定會幫手,有冇得諗?

名 死又如何
五轉靈媒

岀我啦

打到龍族特別裝可以召喚龍王,不過會將mp同hp鎖到最高得1,加CD 24小時,龍王仲要有脾氣岀左嚟唔一定會幫手,有冇得諗?

靈媒既設定唔係強攻型,反而係折磨對手,玩症狀
死啦 我愈來愈期待之後嘅智鬥
查布隻翼呢
樓主寫文速度已經快過我地出文
係時候催密啲
查布隻翼呢

唔好話副支 支線任
做左魔王之後忙到 大佬都無打過隻
你的職業? God
查布隻翼呢

唔好話副支 支線任

出外傳
1. 雷克斯的單挑之路
2. 帕修斯到底去左邊
3. 銀色的日常營運

前傳
1. 封測的加奈
2. 龍裝的起源
3. 柑柑黑傳

話說創黨成員之一,原本係紅名果個(唔記得左咩名)去左邊?
查布隻翼呢

唔好話副支 支線任

出外傳
1. 雷克斯的單挑之路
2. 帕修斯到底去左邊
3. 銀色的日常營運

前傳
1. 封測的加奈
2. 龍裝的起源
3. 柑柑黑傳

話說創黨成員之一,原本係紅名果個(唔記得左咩名)去左邊?

帕修斯到底去左邊
On9到出現既機會都無
樹咁緊張因為冇PVP經驗,究竟發生了什麼事刺激到樹自己一個去爆城自殺
永遠你地一問,我下章就會出
之前有人話要彈琴果個巴打係邊個?我公司個角色表冇

名 死又如何
五轉靈媒

岀我啦

靈媒既設定唔係強攻型,反而係折磨對手,玩症狀

將自己變成瘟疫, aoe落症狀?
btw樓主玩過咩game
btw樓主玩過咩game

好多啵
喂, 今次我真係唔夠皮呀, 快D出啦
樹巴就黎成神
這個故個game
沙盒+隨機生成+建造/創造的MMORPG
現今技術真係出這種遊戲,應該唔係玩game,係玩bug
這個故個game

故事設定在係未來
這個故個game

故事設定在係未來

我感有生之年都玩
我感慨有生之年都玩唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞