[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(13)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
冇辦法啦
鬼叫阿龔成日收收埋埋唔肯將脆弱一面展露畀阿水,如果要佢哋真正交心,好可能就要靠呢啲大事件先令阿龔卸下防禦
唔怪之得佐治咁驚啦
追晒po 雖然好多但睇得好開心一路睇一路
首先講下今集,好開心短短一段龔水湊B可以拍得咁甜 哄埋去嗰度比琴晚仲要近 之後合拍咁捱後坐同吓真係夾到痹

至於而家龔水關係,雖然無好白咁解返上次no.1放飛機單嘢,但係阿水經過初雪同no.1呢兩集再去到琴晚嗰集對阿龔嘅信任係升到前所未有,諗返阿龔剛返嚟嗰陣就呃水話瞓街,之後經過好多集先建立到而家嘅呢種信任,不過始終有傑叔呢個結令阿龔唔肯行前一步,不過既然唔行就真係建議唔好再玩咁多假表白。如果想派甜好似今集咁或者用FF都得,未突破到心理關口咪keep返而家咁樣先囉,好過成日提三個字但又唔係真表白,雖然我FF過有一次嘅三個字阿水終於頂唔順佢開口先然後就一齊咗
另外需要再講多啲阿水對阿龔嘅內心睇法,起碼被人感覺唔單係義氣仔女嗰種態度,比阿水意識到原來對阿龔已經超越朋友或者好同事嘅關係,咁樣先再正式一齊會合理好多。
因為鐘意睇龔水先咁肉緊,睇完又睇然後再去分析,龔水有條件係可以寫得好好,就睇下之後嘅編排會係點處理。
諗諗下,嚴格嚟講其實嗰三個字都講過架喎
點解可以去得咁快
你地唔洗訓
今朝一睇就去咗幾頁
去完個旅行 供水劇情變咗天
話晒sit com, 唔好虐得咁緊要
話時話, 大女婿同二女婿好似未見過面, 如果有一集, 大家姐頂唔順佢兩個成日係到曖曖昧昧(好似安Bon咁), 出手攪攪佢都好正, 又咁啱佢未見過潮生, 而潮生又咁啱係水水鍾意類型, 叫潮生扮追水水, 等阿龔即刻告白

今日同二房一齊, 咁龔水如果係埋一齊都係玩地下情 , 係公司玩地下情, 離開公司就玩地上情, 都好過癮
都未知到時一齊左未
初三都上熊家拜年, 又一齊去左搵龔友拜年, 堅信已經一齊左
+1
不過地下情嘅話,
會唔會好快俾阿叔爆響口
仲要無近視
睇黎要拍多集龔燁大鑊了
唔知邊集會一齊到呢
38x 好似有集叫水的xx
會唔會係嗰集
仲要一嚟就見阿水同潮生勁熟勁好傾
同熊家又勁fd
潮生都係差個k字啫
其求幫佢整個臨時嘅英文名就可以
最後可能星期五去農場就一齊了
應該唔會掛
農場應該又係群戲多
嗰集真係《龔燁真的大鑊了》
好正
點解又可以推到咁快?
信唔信我叫大小姐出一千封比你地呢班偷懶人士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞