[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(13)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
當日阿水話恐怖嘅故事成真了
我有少少覺得遲下大家姐都會幫阿龔
兩個惺惺相惜
最抵死係阿叔當時講到好似鬼故咁
其實最慘係阿水畀人撚完之後幾乎冇還手之力,只可以單方面挨打,得豔照先叫成功還擊
不過我幾enjoy睇阿水畀人撚完之後嗰個嬲得嚟又冇得爆嘅樣,學阿龔話齋,真係好cute
希望阿水盡快發現少男龔純情呢個弱點然後盡情撚返轉頭
下次阿叔同其他人講,可以有新版本講啦
上次艷照臨尾算係個開始
之後相信仲有嘅
由頭睇返龔水集數就明明地阿蟹話水水其實又未去到鍾意既地步,充其量係有好感(某程度上係阿龔個樣加持

我係初雪入坑所以睇個時唔覺有咩問題,但由215開始睇返就覺得感情基礎其實真係爭啲,特別係有十年前單野墊底&水水咁討厭佢。我嘗試代入下個感覺(因為我公司都有類似既人,功就佢領鑊就其他人狽,人又cheap,當然無咁靚仔啦 ),發現其實真係好難會突然相信呢個人更加唔好講鍾意 如果水水未係去到(好)鍾意阿龔既話我希望可以有多啲曖昧情節先,等佢自己發現到先再一齊,唔好一味被動

其實我有少少係到諗
478集之前咪話都有龔水主線既
但預告無寫到
會唔會係不平安日阿龔又幫水水擋左d野?
因為479一開頭話大小姐向Ivan peter 清 同阿龔報復,即係阿龔有份係嗰日正面攻擊大小姐?但以佢咁世界仔聰明仔人設,應該唔會咁傻仔正面對付大小姐
所以可能係幫人頂罪
同埋水水明明仲嬲緊阿龔 479又突然會咁順攤幫佢

Btw,可能只係我ff得多都未定

啱啱先見到,龔水到時真係一齊咗 定係阿蟹固意翹住阿淳嘅龔水黨福利圖 咁會令人有不切實際嘅遐想喎
不過就算未一齊誤會肯定已解開,如果阿水知道返no.1甩底嗰次係因為龔爸,相信唔會再嬲得落,就睇下過幾日扮聖誕老人嗰集會唔會先解一解畫
我都記得佢地有講過
478有龔水但不是主線
好期待下個禮拜
終於有三女婿
絲打我同你睇法一樣
應該478有啲嘢令佢哋破冰
如果唔係479冇啦啦阿水就咁幫阿龔 會唔會太m底
不過都有機會係Jenny叫阿龔攻擊大小姐
好似上次麻雀王咁
平常心當住福利圖先比較好

就算未一齊,見呢對普通同事新年會一齊去搵對方屋企人拜年,已經好大進展好滿足

好靚仔

的確好charm
希望唔係因為收到Jenny order所以做野啦
寧願佢突然自己傻左去攻擊大小姐
都唔想阿龔被Jenny 撚在手心之中
個鼻好高
可能水水攻擊大小姐 阿龔幫佢頂罪
俾Jenny撚真係好慘
可能係想幫阿水擋 結果整到大小姐
好緊張呀 唔通就係聖誕個集
後面全部都係揮春,點會係聖誕
唔覺得佢會咁明顯幫jenny做野
更加冇可能俾Jenny撚(同阿水有關除外)
覺得佢最多鳩應Jenny,
然後是但扮做咗,
唔會得失兩房人
阿龔呢類醒目仔邊會明刀明槍整人,
莫講明攻擊,整蠱人都唔會激阿水除外
點睇都係同阿水有關多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞