[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(13)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
今集唔多工水唔打recap啦
關係回溫就夠了

大家聖誕快樂
真係靚仔
攞命三個字“我靚仔”
我一見到字幕「我⋯⋯帥氣」心裡面妖咗聲
我細佬係隔離講左句 點解唔揹佢 笑死
我都係
細佬看透世事
係咯咁好機會
和好返已經好感動

今集咁嘅進展已經好好
阿水話冇信阿龔 我嗰時想大叫 阿水一直都信阿龔
阿水真係雙下巴天使
雖然今集係甜,關係又破冰,不過其實有啲失望
阿水態度轉得太快,同埋完全冇追究過點解約熊家嗰日點解甩底
同埋佢哋好似對之前講表明心跡嘅事失憶咁
佢哋宜家關係等於變返回水時期,咁其實哈爾濱單嘢整出嚟為咩
破冰太好喇
坐等聽日湊BB
BB 助龔啦~

最後兩個可以好似以前咁一齊去宵夜同互動已經好滿足
我都係心裡妖咗,其實想開口講,但成屋人唔方便
攬腰個下好甜好感動
已經係情侶既感覺啦唔表白都冇所謂啦

三個字。真係好靚仔
收到呢份聖誕禮物,真係好開心!大家有個快樂聖誕!
因為阿水太了解阿公, 唔使問都知同屋企有關, 而阿公既然唔願講, 無謂迫佢
咁我覺得比回水時期前啲嘅 至少大家其實係互通心意,爭個正式表白啫
我覺得水水其實面係嬲龔甩底,但其實信佢係發生咗啲事冇話佢知,所以唔係真係嬲佢嘅
預咗唔會咁快一齊,破到冰已經好好
(當然內心點都有啲啲失望)

睇嚟又要曖昧多幾集⋯
最後食蕉連皮嗰種程度鬥氣完全ok啊
阿龔俾水水鬧完後,手唔知擺邊好甜
只要唔再好似之前,起哂摃咁鬥氣就得啦
我信下集會一齊架
其實講起表白,上次喺lift 到兩個都間接表白咗 不過仲未親口講嗰三隻字出嚟硬係爭咁啲
咁樣幾好,我可以將上集喺我記憶抹咗佢,當係初雪之後阿水以為阿工呃佢就算
我真係好憎好憎上集,啱啱好比我當無存在過
我都妖出聲,其實三個字呢個梗可以唔玩住,同狠來了一樣玩多無效果,唔再信
形式嘢都要做吓嘅
雖然佢兩個好似直接跳到老夫老妻嘅感覺
其實呀水應該最嬲係應該係哈爾濱件事
一有證據話唔關佢事d火就消左一大半
不過都希望遲下解釋返甩底啦
今日鬥氣把聲好溫柔
整曲奇嗰到阿工好似做錯事件嘅小朋友向媽咪示好咁
(的確做錯事)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞