[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(13)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
大小姐話龔燁始終係二房人同之後嗰幾句
係唔係間接交代咗龔水以後都還大機會要地下情一排
可能去到有一日水水以為阿龔又玩野嘅時候
阿龔出奇不以一句我愛你呢
分分鐘就係大家姐報復先留龔燁起到換片
今集進度我已經好滿足啦 之後可以繼續睇工水曖昧
後面阿工把聲好溫柔好正
今集阿工去搵阿水我全屋都係到講一齊啦
之前係因為得阿工付出,阿水無回應,凳阿工唔抵
但呢集偏偏擺喺阿工hurt完阿水後面,今次凳阿水唔抵多啲

如果真係有編劇睇呢邊,想同你哋講上兩集鋪排表白(失敗)真係好令人失望,呢到所有巴絲打提過可能出現嘅表白情景都比上兩集好十萬倍

如果係因為無意畀工水表白成功所以就亂咁嚟,消耗嘅只係觀眾嘅熱情,已經睇得出有一部分觀眾已經唔care工水用咩形式一齊,只係想盡快拉埋佢哋就算

明明表白係一段關係開始嘅重要儀式,但已經無人care,完全係狼來了玩出禍

真正表白之前,我真係唔想再睇到任何玩暗示明暗表白嘅擦邊球 可唔可以對表白呢件事認真啲

上集我真係當無睇過就算,今集我收貨,叫做還原基本步
Merry Christmas
唔知會唔會連戲呢?龔知水整親,帶紅酒上熊家探望,跟著上咗賊船要幫手湊B
都似,或者因為咁要曖昧一排唔正式一齊
睇吓龔燁到時想點拆
但點睇全公司嘅人都似會發現到佢地已經一齊咗
呢啲公開的秘密連秘密網都唔會有人講
唯有係咁諗啦
阿水真係好好,點都相信龔。希望有日龔會同水講心底話
佢哋一齊之後應該有一集講呢啲
好慘
完全冇討論價值
可能依家啲人都以為佢地一齊左
呢幾日都冇得追直播嘅表示,係度睇到破冰嘅好消息,開心過抽到聖誕大獎
返到屋企要睇埋愛回家先瞓覺
但無可否認嘅係最後嗰5分鐘見到佢哋嘅關係去返鬥氣曖昧,嗰下真係會心微笑係開心嘅,不過前面個25分鐘再精彩啲就perfect啦
尋寶圖繼續自然留咗個位俾阿龔
阿叔唔覺意講句:阿水,你男朋友嚟喇喎
阿水好似好尷尬咁但係尋寶圖班友完全唔驚喜咁同阿龔打招呼
然後花生三友要搵阿水就搵龔燁,話叫佢幫手
今日ivan講紅顏知己嗰陣都好平淡咁講
明顯大家已經知佢地曖味緊
屠龍者可以直接post 上秘密網啦
[突發]Mary Hung 幫龔燁頂更大小姐冇詐型
算龔有進取做返d野啦 呢頭水一唔嬲第2日即刻踩上門搵水
屠龍者:有女幫大哂咩
真心唔知點解要拖咁耐
都冇講返 做唔到放妳係第一位既男人呢樣野
咁之前阿水唔係嬲佢呢樣野咩
仲有甩全家人底呢單野
Agger! 如果唔打算講嗰三個字,真係唔好再擦邊球
阿龔爭mary好多句三個字

今集只係將工水由雪櫃解返凍,未熟未上得檯
同埋嗰三個字點都要出現,每次都狼來了,觀眾只會覺得龔燁無膽或口花花
成日都三個字真係搞到觀眾只係想你兩個拿拿聲一齊唔好再係度誤會同拖
你點一齊大家都wfc了
紅顏知己 成間接龍都知啦
雖然我都麻麻阿水咁快就唔嬲阿龔,但阿水應該係想順勢和緩關係,做返同事朋友,始終下下面左左但又唔可以似以前咁鬧佢都唔似阿水衝動直接的性格

現在大家可以扮無野,上集當從來無出現過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞