[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(13)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
阿龔呢個長度剛剛好
好好j
哇個過場不得了
特登拎支藥酒上熊家,之後若水哄咁埋真係
龔燁見到個B勁開心
之後換片個情節又真係貫徹cls風格
不得不讚嘅係換完片個動作勁同步好有默契
好正,好鍾意今集
直情係帥出新高度
等睇星期五農場戲
估唔到總監大人嘅奶爸look都幾好睇
阿龔心諗呢個人做咩事咁重殺氣
我loop咗好多次阿龔講:BB? 點解有個BB既? 果Part 好多次,阿龔好Cute Cute

之後阿水碌大對眼指住BB個樣都好搞笑
或者係諗緊:我以前跣過佢咩?咁大殺氣嘅
呢下真係好cute cute,仲要即刻合埋手好期待咁
仲有一齊攤屍落沙發嗰下都好得意
阿水發現自己用抹過Patpat既濕紙巾幫阿龔抹汗個反應都好好笑
今集好正,預習定將來嘅婚後生活
好想知佢嗰吓期待啲咩
真係點都睇唔出事業心咁重嘅龔生咁鍾意小朋友

btw佢兩個做手術嗰part又幾似
下次ff佢兩個可以cosplay扮醫生
佢可能純粹諗緊點甩身,不過俾阿水用“一場朋友”咁拉左入屋
佢本身缺乏家庭溫暖,將來一定錫到個仔燶
我仲以為佢真係鐘意B,
又或者想同阿水玩B
今集雖然好短但係甜死人
做手術換尿片嗰part佢哋好同步好心有靈犀
將來會寵壞老婆同個仔
扮咩啊龔生,邊有咁橋順路經過又隨身有枝特效跌打酒
難得今日放假唔係水水屋企dup返2、3個鐘點捨得走

好想知之後個2個幾鐘佢地點過
仲有幾秒 踏住點同大家講聲Happy Boxing Day!

龔:BB?點解有個BB既?
今晚先知boxing day原來有中文名
話說如果水水冇畀阿龔嚇到蹆後 係咪會有親密的接觸
仲要挑一下眉
同happy valentine's day一樣
換完片->玩B->覺B好cute->龔覺水都好cute
->水覺俾人望得唔好意思轉話題
->醒起支藥酒->捽腳

->氣氛尷尬,B喊又湊B
->溫馨傾談
->feel尷尬又回復返平日鬥嘴
尾3項loop到唔知時間過

FF下都sweet
以佢全力斬水水桃花嘅行為分析,佢日後如果生女一定會趕走哂個女啲男朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞