[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(13)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
唔係應該同佢摔跌打酒咩
仲要係Ivan 講出黎!屠龍者!
唔好再口響響開空頭支票真係好重要

各位merry xmas啊
另類情侶裝
第時一齊咗 會唔會有機會兩個情侶裝cosplay
一齊咗應該會俾大小姐罰佢地年年去威龍百貨做吉祥物
大小姐好嬲罰佢地
但佢地好enjoy
當拍拖有糧出 一定好開心
新年會唔會一齊挑戰咗財神先?
話唔定豪仔都有提過成千蚊張相單嘢俾佢聽
豪仔就爽啦咁就賺成千蚊
群姐平時啲情報都冇佢賣得咁爽
OT: 群姐啲歐陽波比先係無價
會唔會係因為心中阿龔仲好淆
畢竟自己之前咁hurt人
先用那三個字去緩和下
不過,咪再用呢個梗
狼來了啦
上次限量版親筆簽名碟都應該唔平
下次再用呢個梗嗰時,
希望係正式表白之時

雖然明就明佢哋好多嘢唔駛畫出腸都互相明,
亦好多次算叫做「表白」咗,
但正正式式有返個「儀式」先拖手好d囉
總覺呢pair會好多嘢跳step
反而真表白先唔想佢再提三個字
有好多嘢可以講吓

不過硬係覺得佢兩個表白嘅時候唔會特別講啲咩
聽日跳到去湊仔呢步
有啲覺得呢啲位係俾我哋ff
「普通同事」上屋企湊仔

唔好再大廝殺就得啦
玩下普通曖昧耍下花槍,觀眾都會受落
以前信任度唔夠就話鬥,既然今集都講到互相信任,係咪可以互相做對方嘅天使,曖昧幾集好啦⋯然後快啲一齊
係,分分鐘一個眼神一個會心微笑就ending
但又無可否認呢個情節如果呢pair做會好順
Ff嘅話
好貪心想睇西歐look同古裝look
其實上半part同下半part若水嘅態度真係轉得好奇怪
突然就好似冇嘢咁問龔燁返嚟啦世伯點
但大小姐鬧嘅嘢又帶唔到點解若水態度轉變
睇到我一頭霧水,龔燁嘅No.1呢集真係可以直接當冇播過
btw Ivan神助攻 請食宵夜係唔夠報答人㗎其實

P.S.各位聖誕快樂

不過Stanley今集做得好好,追出去見到水水個下既感動樣同埋同水水講野個陣眼框有淚水,完全feel到晒 水水真係天使
satok絲下份MCQ可以問下龔生喺戲入面奔跑咗幾多次

覺得今集水水個態度有啲跌返去初雪前個comfort zone,係咁澄清自己只係挨義氣

向好嘅方面諗,係佢地都坦承信任對方。
阿水相信阿龔唔會用家人做藉口,阿爸對佢嚟講比工作重要,就算會俾大小姐報復都唔介意。
阿龔知道水水可以係佢忙緊阿爸嘅事時,幫佢分擔工作上嘅難關,又再次做咗佢嘅天使
之前唔知邊個講
差唔多次次預告龔生都跑緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞