[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(13)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
返嚟再慢慢追post
聖誕快樂咁多位
我係party room玩啦
係人地屋企睇無咁專心,頭先最尾仲唔係聽得好清楚添 一陣晏啲真係要返loop
我暫時留意到係阿龔知道阿爸有事就乜都唔理衝出去(話之可能會被大小姐炒),呢個位俾阿水見到會唔會就係想少少回應返點解上次會放熊家飛機,阿水如果諗深一層其實唔難估到,所以今次先義無反顧咁去幫阿龔扮聖誕老人,今集唔會又cut咗嘢?不過今日太多人要講唔夠時間,希望下次上熊家或者再一齊去探阿爸會講返
今集似係拆解咗哈爾濱阿龔冇出賣阿水
而阿水嗰立場/態度係一直都信龔燁 加上大小姐講咗真相
咁證明阿水冇信錯人 開心返 就唔洗解釋咁多
但上次熊家甩底可能聽日會拆 阿龔補鑊上熊家
唯有一步一步慢慢來
之前可能都真係有啲嬲佢或者想自己心死?
但唔知點解佢而加嘅剪接做到好似係大小姐話咗俾阿水知哈爾濱單嘢唔係龔燁做,
阿水就好似釋懷咗,
可以同返龔燁講嘢咁
尤其是 食蕉連皮!
之前一直都係阿公默默咁付出, 阿水咩都唔知, 所以今次輪到阿水付出, 編劇都係回應番呢度巴打啫(之前大家都話太單向)
今日破冰 聽日就上屋企!進度好快,可能有攞紅酒上去比tree gun
冇錯! 講咗咁多次最溫柔係今次
同我叫我男朋友食屎啦你咁
句野有愛
其實講間接都好多次啦
哈爾濱約睇初雪,龔燁表示知嗰場戲講咩
阿水原來有應約

佢兩個電台互動
喺lift約星期日表白

係真係差龔燁當面講嗰吓
今日太甜,要即刻重溫先
宜家超期待聽日湊b換片
今日鼻涕曲奇已經挑戰緊潔癖龔
聽日嘅屎片 阿龔會點
好奇聽日大家姐見到長毛居然仲夠膽嚟會有咩反應
完全同意,今集完全純粹係為咗寫佢哋好返,為寫而寫,劇情又hea又求其,真心失望
話唔定好有父愛
要喺阿水面前攞返啲分
可能太多人聽唔清楚
睇預告佢兩個好似冇同場?
不過大家姐應該都係個妹都原諒咗佢就算啦
報仇呢啲嘢遲啲先算
其實如果喺大小姐同阿水澄清阿龔冇偷哈爾濱project資料畀大陳之後畀返少少內心戲解釋返阿水心理上嘅轉折,個感覺會好啲
宜家就咁睇有啲突兀
可能又係本身有內心戲但係因為時間限制畀人剪走咗
父愛龔
我都係
所以變咗句「唉三個字⋯⋯自戀狂」就算
心底裡少少激動咁啦 終於破冰
有冇三個字都係其次喇
我覺得佢雖然想有父愛
但心理上接受唔到清理排泄物
如果呢點都可以突破 咁阿水威力好大 令佢克服潔癖
真係超溫柔!打情罵俏既感覺
希望龔生之後生生性性,唔好再掉核彈啦
文字預告好似有
阿水整親可能可以撚返龔燁一次
:喂龔燁,你睇佢喊成咁,快啲幫個bb換片啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞