[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(13)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
合埋對手好可愛
估唔到龔生咁鍾意bb
真係唔使約都唔使純隨時踩上門
頭先睇返尋日果集,ff阿龔有一日會深情表白同阿水講:其實我每一次講既三個字,都係想講“我愛你”, 只係我唔知點開口,所以隨便講三個字胡混過去,但其實我每次心入面都會默默講一次“我愛你”…

然後剪返晒咁多次既“三個字”既片段出黎

呢個時候阿水就會講:咁你而家一次講補返晒俾我丫,你講丫,喺呢到!

然後阿龔就真係補足咁多次“我愛你”俾阿水,最後最後當然黎個最深情既三個字,再攬攬Happy Ending

咁我就心滿意足喇

打打下打左咁長
當正自己屋企 自出自入
反正慣架啦
麻雀王嗰次話上去就上去
選戰直情唔問就沖埋涼著人阿爸睡衣
Stanley講英文真係好正
舊年同david講happy Valentine
仲有佢成日講嘅hello everybody
除左呢段loop左好多次,仲有佢送BB比心如,問左幾次心如掂唔掂,見佢個樣好似好唔捨得BB
唔知佢有冇諗過阿水唔喺屋企或者人地成家都喺屋企
仲好唔捨得咁同bb bye bye
頭先諗諗吓,
覺得佢會唔會下次再出現三個字就直接係“嫁俾我”

我愛你真係有啲骨痺,好怕聽到
大家姐:乜又係你啊龔生,乜你姓熊㗎咩?
安:媽咪,我都唔係姓熊㗎,你係咪要趕我走啊?

唔識接
阿水:阿笨好Cute 呀
阿龔:我覺得你Cute 啲囉
水水扭親應該預咗佢出唔到街
屋企人係度仲好又可以行外父政策
龔:計劃通
話時話點解換尿片都換到流晒汗
睇嚟新手爸爸媽媽第一次處理尿片都好緊張下
繼籃球賽發掘咗少男龔之後今集又發掘咗阿龔愛細路嘅一面
新POST可以改名做[廣告速遞]啦
大家姐一個眼神就已經可以換到金城安嘅對唔住媽咪
可能佢地一齊果集個集名會叫:三個字
阿龔只係想阿水幫佢抹汗,有冇汗唔係重點
點知咁就中左有料紙巾
見上面有絲講起表白,就忽然喺度諗,究竟龔水會拖手、攬定表白先
之前睇日劇啲醫生做手術都會要助手幫手抹汗
要配合返佢兩個一齊做呢個咁艱巨嘅手術啫應該
然後…
心如: 我又覺無所謂喎,反正阿龔喺度都住過算曾經一家人呀
而且潮生同凌凌都成日上嚟啦
水: 乜嘢呀,講清楚好喎
tree gun見廳咁嘈走出嚟,
見到阿龔就勁開心
阿水唔小心仆親,仆咗去龔燁度,唔覺意攬到
然後龔燁借頭借路話阿水輪盡拖住行一段路
最後就順勢表白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞