[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(13)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
心戰攬左阿水瞓

龔水手又拖過,攬又攬過,瞓又過瞓,壁咚又壁咚過,咀都爭D錫埋我覺得錫左,但佢地唔認
應該拖手先,之前都借啲意拖佢手
七月十四嗰ff 十二少同少奶 我當錫咗㗎啦
本身463就係唔記得阿龔,係最後畀人cut走咗啫
阿水要主動出現話畀阿龔聽其實可以搵人同佢分擔
龔友病情咁反覆,唔知幾時會有呢日,不過龔友完全唔記得阿龔嘅話阿龔都再冇理由執著復仇同賺廠,咁係咪終於肯再同阿水表白
如果真係有呢集就好啦,又可以睇演技爆發
家長又見過 爭未對親家
咁講法龔水白都唔使告可以直接求婚
唔想龔友病情惡化…
請求婚2019
所以上次直接跳去過大禮
如果真係完全唔記得一定傷心死龔燁
好似一夜之間佢咁多年嚟嘅生存目標冇咗咁
應該要頹廢一排,要水水鼓勵同支持先振作到
題外話:又可以見到回水個瞓街頹廢look
話時話,琴日大小姐叫阿龔聽日好好陪世伯,但佢今日走咗上熊家
唔記得左個兩次係邊兩集話?
其實遲早呢一日都會來臨
到時可能真係得雙下爬天使先可以拯救到佢
希望阿水會係阿龔身邊陪佢渡過
咁tree gun都算世伯嘅
不過咁啱唔起到冇計啦
仲有 龔友都叫阿仔去陪阿May
佢聽阿爸話
不能說的秘密
燁來越愛你下
應該係 不能說的秘密同燁來越愛你 上
佢兩個都當大小姐講嘅嘢係耳邊風
係喎係下先啱
sor 自膠
大小姐:我豈又此理呀!一隻二隻當我龍力蓮唱歌呀!?
慈父登場again
阿龔可能會將自己收埋,話晒20幾年嘅唯一目標忽然間就失去咗,肯定好大打擊
呢個時候如果阿水主動出現陪佢渡過難關,一定會好感動
之前訓街嗰個look係偽頹廢,阿爸出事嘅話就應該先係真·頹廢look
咁先可以令阿龔向水水表露自已軟弱嘅一面 係增進感情嘅重要一步
雖然會令傳說中雙下巴天使再現嗰幕出現,
但如果係,一定好虐
到時阿水主動出現支持,陪佢渡過難關嘅話
龔燁要直接求婚啦

之前為咗個偽頹廢look,見佢拎住塊鏡左照右照就覺得好好笑
可以寫阿龔最尾發現傑叔其實死咗,跟住直落發現龔友病情嚴重惡化到咩人都唔記得 直接斷埋王子復仇記,龔燁傷心崩潰,完全唔知自己咁多年努力上位為乜 最尾水水搵返佢,成為雙下巴天使安慰佢,令龔燁人生有返希望 令到龔燁發現自己原來仲有生存仲有意義,仲有個值得珍惜嘅人直落同水水表白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞