[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(13)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
佢初頭覺得唔鍾意博士同Mandy 一齊因為覺得佢送貨仔冇錢冇剩襯唔起Mandy ,跟住經過蓮輝之後明白Mandy 點解鍾意佢 ,宜家佢唔鍾意龔燁因為覺得佢信唔過,大小姐都冇介意過曹總追呀水啦 佢係純粹唔鍾意龔燁姐
初頭Mandy 真係大小姐諗住拎嚟做Terry老婆
阿龔我對你有信心!
俾我地開心過聖誕節

官網icon圖
聖誕老人look?
想睇聖誕老龔龔
連續三集過場都係同場但冇交流
阿龔好小心接近阿水但又唔夠膽同阿水講野
聽日嗰句媽呢空會唔會係破冰前第一句同阿水講嘅說話
之前阿龔同阿水講早晨都有應嘅,雖然係就咁嗯一聲
睇預告好似係阿龔有同阿水交代佢要搵佢阿爸?咁嗰句媽呢空應該唔會係第一句嘅
不過好可能嗰幕先係阿水正式第一次同佢講嘢
阿龔你聽日要好好氹返掂阿水呀 人哋為咗信你已經聽咗大小姐好多閒言閒語,宜家又粒聲唔出幫你扮聖誕老人
我都有印象文字預告話龔燁同阿水交代咗龔友有事所以走咗去

阿水都係一個孝順女,
而且佢深信龔燁唔會亂咁拎龔友出嚟玩所以先會幫佢

不過個預告最吸引我其實係ivan句你個紅顏知己 究竟佢兩個係全公司人嘅眼中已經係咩關係
會唔會一嚟又講對唔住(因為知阿水幫佢仲搞到整親)
阿水聽到諗返起之前,就炆,fing開阿工,話唔駛佢理/唔要聽乜對唔住之類
就係咁開咗個頭講返件事,
講清講楚之後就無嘢

感覺上佢哋二個一係就收收埋埋,口不對心(唔止阿工,阿水都係),但對住對方,爆起上嚟又毫不掩飾,一觸發到,好心底嘅嘢都講到(eg嗰時關係唔好都肯講龔友)
雖然同其他pair撞橋
但我都想睇地下情
最好就一集過
阿水驚阿龔比大小姐報復唔公開住
但阿龔未驚過同阿水唱反調好公開咁調戲阿水
(雖然呢兩集之前阿龔已經係咁
但一齊之後阿水嘅反應由唔耐煩變成惱羞 )
最後阿水忍唔住自爆
咁我相信阿龔最後緊係有本事氹掂大小姐
Ivan最近甩拖要自己一個過聖誕唔抵得人有紅顏知己
可能會反cup係龔燁唔想公開阿水想公開
龔燁可能驚Jenny又搞啲咩出嚟所以想咁樣保護阿水
不過最後可能係其實佢兩個根本已經係公認嘅一對,所有人好快已經睇穿咗佢地嘅關係,冇機會地下情
大家都好有信心
聖誕節 一個女仔 仲要受埋傷
咁都唔跟上去注定孤獨終老
而且阿龔仲爭熊家一個交代
最好就送埋上去切腹謝罪
好有feel好鐘意
呢三集過場都無聲虐過有聲
兩個都好小心翼翼

聽日久違嘅主線我唔介意先虐後甜
點只把口氹翻掂阿水
仲要身體力行好似籃球賽嗰次咁幫阿水捽腳
話晒都因為你而受傷
話說好似仲未知聽日嗰集嘅主題名
為何聖誕要開工
個集數名同甜完全扯唔到關係
咁樣係好事定唔好事者

各位,Merry Christmas!!! Mary Industry 都得!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞