[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(13)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
拖手同攬其實都叫做過
可唔可以揀攬住表白,唔面對面望住阿龔可能就有guts講真話⋯

水水氹阿笨嗰陣把聲都好cute cute
loop咗好多次
唔覺意拖/攬到都好偶像劇
但係好想睇
好想知阿水畀阿龔拖住嘅時候有咩反應,係面紅唔出聲定係慢慢十指相扣
不過首先係阿龔唔小心攬住阿水嘅時候唔好hang機
拖手係琴日聖誕嗰集
喺耳邊用把勁溫柔嘅聲告白肯定sure win
阿蟹對住蟹籽老闆應該都係咁
好有母愛
唔覺意攬到
阿水想縮
阿龔攬實唔比阿水縮
然後表白
最早應該係選戰捉手仔?
琴日嗰種唔知算唔算拖
反而攬就明顯D
「做我女朋友」同埋「想我心情好就唔好放手」嗰2次
嗚嗚低音炮耳邊告白真係頂唔住
如果調轉呢
龔燁遇到挫折/阿爸有事 嗰人好失落/擔心
阿水就一下攬住佢
阿蟹個樣完全唔似有咁大個仔 你話佢啱啱大學畢業我都信
你唔講我都唔記得
我咁多集主線loop得最少係選戰,每次諗起個植入式廣告就成集都唔想睇
係喎點解我會唔記得
嗰時阿龔未鍾意阿水就可以大膽咁一下捉住阿水,宜家睇死佢唔敢
等我vol.6整返題佢哋兩個拖過幾次手先
辛苦哂satok絲
整返個身體接觸題 (講完自己都淆底又要溫書)
平地摔係女主角預設嘅特別技能嚟

理想場景係龔燁約阿水去睇日出
上山途中阿水差啲仆親然後仆咗埋龔燁到
跟住龔燁會勁溫柔咁問阿水有冇事
阿水就會好似係老人院俾人壁咚之後個怕羞樣話冇事
之後龔生就突然霸氣總裁上身話:你睇吓你幾咁輪盡,我拖住你行啦
跟住就捉住阿水隻手一個箭步上前(實情係少年龔為咗掩飾自己望到阿水嘅表情會小鹿亂撞繼而hang機,所以要行快小小調整心情)
最後上山睇完日出就可以順便表白埋
捉手仔好耐之前係龔友面前已經捉過
仇太嗰陣都好似有
天使水水
唔知點解我經常會FF
龔會唔會有日壓力爆煲,跟住忍唔住攬住雙下爬天使喊
嗰樽嘢
佢兩個食得最密
除咗463倒米之外,龔友助龔真係好忙
ff一下阿龔好失落咁喺阿爸病床隔離守候,然後擔心嘅阿水主動去醫院/護老院搵阿龔,然後發揮雙下巴天使治癒能力釋放阿龔嘅壓力
淆底+1
見到上面絲提做女友嗰幕都唔記得咗
我一直都諗緊有集龔友會連龔燁都唔記得埋,阿龔傷心崩潰忍唔住攬住雙下巴天使喊
壓力爆煲又諗起心戰
但硬係覺會記得阿May
龔友唔記得龔燁應該係遲早嘅事
有少少期待龔燁崩潰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞