[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(13)

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
覺唔會變傻仔+1
最多做寵妻狂+久唔久hang機同日常鬥氣
madam lo嗰look好似超人特工隊嗰個衣夫人
一睇就覺唔易對付
其實有可能係Bonnie嗰邊嘅親戚
硬係覺得安仔著背心係有其他用意
可能係想討好Bonnie嫲嫲/婆婆
我腦裡面已經ff到拍左拖之後既總監大人平時教女咁既款
一俾媽呢空撩下就腦hang機 純情龔上身既畫面
熊家啲女人全部都M底,要食住佢哋先得,畀佢哋食返轉頭通常都無運行
咁講又有啲似衣夫人
定其實係david啲親戚呢
見david, madam lo同阿叔都帶差唔多樣嘅眼鏡好一家人feel
唔止安仔個look令人在意
成張相好多位都⋯
三姨拎大獎盃,凌凌拎細獎盃感覺都有d怪
潮生企近陳師奶而唔係大家姐
而阿叔又唔望鏡頭
雖然龔水隻手係重點

好好奇好期待
咁呢方面佢真係要跟潮生學吓
話哂潮生收服到大家姐
經驗尚淺,需時學習
婆媳糾紛諗起愛回家孻姑同涼粉
好惡頂呢啲劇情
婆媳已經有二太太撚化Jenny睇
博士 阿孝
其實潮生都係食住大家姐
大家姐會聽佢話改劇本 會為佢呷醋出手擋桃花(gigi)
阿水唔洗講啦 一定俾阿龔食住 啱啱俾人hurt完仲幫人扮聖誕老人
但3E就…可能啲愛情觸覺仲未生出來
God bless George
真係未到聖誕已經期待新年
通常未追到手嗰陣對對方最好
總監大人未追到手都成日撚化阿水
一齊咗只會變本加厲
應該成日忍唔到手撚化完阿水又要做死狗補鑊
yes
一齊之後龔燁一定有大把貨可以係秘密網開個po專講點激嬲女朋友然後扮死狗
諗起girlfriendwestface嗰page

其實佢哋一齊咗分分鐘仲多嘢寫過宜家
接龍自殺王不是浪得虛名
十萬個激嬲女友的理由
我覺囉
阿龔小事瘋狂撚阿水,見到阿水嬲就最開心,其實同鍾意聽大小姐講shut up嘅jacky差唔多
不過到大事佢都識收斂下唔撚阿水嘅,383阿龔喺lift見到阿水煩緊嗰時即刻勁溫柔
龔燁有千萬個
再千萬次扮翻死狗
日本之前有套我老婆日日都扮死
龔燁都可以挑戰吓 我男朋友日日都作死
想睇阿龔同潮生教佐治/大學四子佢哋如何高明地撚女友
或者調轉班細嘅向佢哋偷師
最後班細嘅照做之後炒哂
屋企嗰次阿工都覺得係碎料一單,未到大事
阿工係只可以我撚阿水,其他人煩到你我幫你搞掂
妳去邊層呀?妳未襟lift喎
輕鬆拆掂阿水心中嘅大難題嗰下真係man到不得了
不過鍾意作死真係阿龔最常用嘅追女手段,諗起仁哥講嗰個女班長故事
希望聖誕破完冰之後可以睇返阿龔瘋狂撚阿水嘅鬥氣日常
諗落阿水有啲慘
次次阿龔作死都有冤無路訴
啲同事比阿龔收買晒
未一齊但熊家人個個都幫阿龔講好說話
不過阿水仲有雙大撐腰 阿龔繼續作死應該變真自殺死得好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞