[露營JJ]到我開第二個露營post

1001 回覆
10 Like 0 Dislike

真漢子留名
見大家討論得咁開心都分享下自己露營裝備先
利申:大部份相係相機 相機得好少相

唔知依個巴打睇唔睇
不過想問下你張櫈咩牌子
好靚

http://c.b2ww.com/h.djQlPW?cv=QHXpjXwk6Q&sm=122dc9

色唔同同款
想買個Snow Peak GS-100爐頭
但係冇得轉邊爐汽好貴又唔方便

有冇人聽過韓國Snowline既產品 知唔知啲爐好唔好?

用緊都幾好用

用緊都幾好用

包埋轉頭

用緊都幾好用

包埋轉頭

買左幾錢?係咪495
啲扁氣罐有冇人試過淘寶?淘既話好平

用緊都幾好用

包埋轉頭

買左幾錢?係咪495

記得好似有折最後4百幾咁上下

高山氣?用緊冇問題

高山氣?用緊冇問題

送到落黎咩

高山氣?用緊冇問題

送到落黎咩

呢個世界有「私集」,詳情可以過潮流台睇集運Post 

高山氣?用緊冇問題

送到落黎咩

小弟工作關係,可以過河拎

高山氣?用緊冇問題

用火楓定係藍色果隻Maxsun??

高山氣?用緊冇問題

用火楓定係藍色果隻Maxsun??

火楓~夠平
有冇人試過落雨用NH雲尚??
有冇巴打可以分享啲comfort 5度既睡袋
Budget 500

淘寶買-5/0度 就ok

但係有冇咩牌子好介紹

黑冰

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【天石羽绒睡袋鸭绒木乃伊妈咪式海豹驯鹿升级版0-5-10蓝鲸-15-20度】¥RZ9ki1mEWT¥http://c.b1wt.com/h.2paeEb?cv=RZ9ki1mEWT&sm=4accf2

極度推介

唔該晒巴打!

淘寶羽絨睡袋平撚到咁,有無諗過佢點黎,啲鴨點養,點採啲鴨絨,你瞓起啲咩入面
有冇巴打可以分享啲comfort 5度既睡袋
Budget 500

淘寶買-5/0度 就ok

但係有冇咩牌子好介紹

黑冰

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【天石羽绒睡袋鸭绒木乃伊妈咪式海豹驯鹿升级版0-5-10蓝鲸-15-20度】¥RZ9ki1mEWT¥http://c.b1wt.com/h.2paeEb?cv=RZ9ki1mEWT&sm=4accf2

極度推介

唔該晒巴打!

淘寶羽絨睡袋平撚到咁,有無諗過佢點黎,啲鴨點養,點採啲鴨絨,你瞓起啲咩入面

呢d鴨絨通常係黎自肉食市場,劏鴨果陣攞埋,啱啱成年嘅鴨絨唔靚同埋有大量供應所以平。果d好貴嘅名牌因為要用老鴨嘅絨所以會養住d鴨,得閒就monk佢哋d毛。

買齊了 下禮拜出發
想入group 仲有冇人係到

買齊了 下禮拜出發

爐呢?天氣凍注意保暖

買齊了 下禮拜出發

爐呢?天氣凍注意保暖

盧本身有
巴打好體貼
仲入唔入得group

買齊了 下禮拜出發

個營係邊隻黎?
有冇人用Kovea既瓦斯燈
想知道亮度如何

買齊了 下禮拜出發

個營係邊隻黎?

knot 帳篷 」 淘吧

買齊了 下禮拜出發

個營係邊隻黎?

knot 帳篷 」 淘吧

對個枕頭有興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞