[露營JJ]到我開第二個露營post

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
有冇巴打有又輕又細既睡墊推薦?
例如STATIC V2,但香港搵唔到有

另外用左吹氣墊仲洗唔洗用銀色防潮?Thx

如果我冇記錯 static v2 新經緯同英昌都有
初四去塔門

http://www.karrimor.com/karrimor-leopard-65-rucksack-793021?colcode=79302190
得哩隻,點睇?

原來有leopard
bobcat
jaguar
cougar
panther

隻隻都差唔多價位,點睇?

係karrimor 買過幾次野,發覺每次d包裝都比人用𠝹刀𠝹過,之前買個營,比人𠝹爛左,就係下面e個

每次收到野都驚係爛嘅

下咁照用?最後點算?
Btw 哩到係邊到
初二去東龍島
好驚冇位

去mimi 姐度買最平
初二去東龍島
好驚冇位

初二先去...有少少難度😂🙈

http://www.karrimor.com/karrimor-leopard-65-rucksack-793021?colcode=79302190
得哩隻,點睇?

原來有leopard
bobcat
jaguar
cougar
panther

隻隻都差唔多價位,點睇?

無記錯旺角有間樓上鋪有karrimor背囊賣,不過貴好多
你可以上去試下邊款岩再上網買

邊間?
留名學嘢

如果我冇記錯 static v2 新經緯同英昌都有

岩岩買左double v

Double v 好難收得靚 D氣推極都仲有
有咩好地方介紹
好驚有野狗
再留名

初六初七仲多唔多人?
初二去東龍島
好驚冇位

咁點算
好驚好多人初一入左 我初二入冇哂位
有咩好地方介紹
好驚有野狗

其實好難有野狗
我就真係未試過有
係有次去昂平勁多牛同牛屎
最搞笑係我有個fd前我一日去 佢話冇牛同牛屎

我買左massdrop ultralight,未送到黎,唔知好唔好用
第一次買sleeping pad
有無巴絲有去日本露營既經驗
諗住單拖去 搵唔到伴
有無巴絲有去日本露營既經驗
諗住單拖去 搵唔到伴

巴打幾時去 同埋去邊度
我五月尾六月頭去關西果然邊
都諗緊有冇地方可以露營
初二去東龍島
好驚冇位

咁點算
好驚好多人初一入左 我初二入冇哂位

一定好撚多人,平時星期六入都多人都仆街
岩岩換左個露營袋
舊果個in way Kingston 55L有冇巴打要 平放 新淨小用,送埋45L女裝背囊比你

扔左佢好似好浪費,求有心人接收

換左咩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞