[露營JJ]到我開第二個露營post

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
初一去塔門露
初一去塔門露

其實農曆年多唔多人露營
初一去塔門露

小心牛隻

3年前去過 比D牛食左包麵
今次會小心D
初一去塔門露

其實農曆年多唔多人露營

希望唔多啦
昨日先係石壁營地露完
初一去塔門露

其實農曆年多唔多人露營

希望唔多啦

一起身 會有人海,勿去
初一去塔門露

小心牛隻

3年前去過 比D牛食左包麵
今次會小心D

三年前去過 啲牛連我地打邊爐啲牛肉都食埋
初一去塔門露

其實農曆年多唔多人露營

希望唔多啦

一起身 會有人海,勿去

其實農曆年多唔多人露營

希望唔多啦

一起身 會有人海,勿去

試想像,當你在營帳中睡得正甜時,四周傳來腳步及說話聲,而且會越來越大聲,感覺就像處身於九龍公園。當你打開營門,探頭一望,發現營帳已淹沒於人海當中,外面有本地旅行團、議員政黨舉辦的一日遊、學校團體的家教會旅行,還有那些自由行的朋友。由星期日的早上到下午,那片大草地正常都會有逾百人遊覽,非常嘈雜。
初一去塔門露

其實農曆年多唔多人露營

希望唔多啦

年初一會唔會倒數

年初一先入去

淘寶買不如去Karrimor官網買leopard / bocat , 搵人share運費都係300幾400幾蚊一個

http://www.karrimor.com/karrimor-leopard-65-rucksack-793021?colcode=79302190
得哩隻,點睇?

原來有leopard
bobcat
jaguar
cougar
panther

隻隻都差唔多價位,點睇?
初一去塔門露
咪撚留低垃圾
上星期先去完東龍,多人到仆街
明明上年去無乜人

淘寶買不如去Karrimor官網買leopard / bocat , 搵人share運費都係300幾400幾蚊一個

http://www.karrimor.com/karrimor-leopard-65-rucksack-793021?colcode=79302190
得哩隻,點睇?

原來有leopard
bobcat
jaguar
cougar
panther

無記錯旺角有間樓上鋪有karrimor背囊賣,不過貴好多
你可以上去試下邊款岩再上網買

得哩隻,點睇?

原來有leopard
bobcat
jaguar
cougar
panther

係karrimor 買過幾次野,發覺每次d包裝都比人用𠝹刀𠝹過,之前買個營,比人𠝹爛左,就係下面e個

每次收到野都驚係爛嘅
留名
留名
有冇巴打有又輕又細既睡墊推薦?
例如STATIC V2,但香港搵唔到有

另外用左吹氣墊仲洗唔洗用銀色防潮?Thx

見豪華有好多款揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞