[露營JJ]到我開第二個露營post

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
過完年先得閒去

3年前去過 比D牛食左包麵
今次會小心D

三年前去過 啲牛連我地打邊爐啲牛肉都食埋

月頭去 隻牛入左個營度屙尿

你冇閂埋營咩

初二先去...有少少難度😂🙈

咁點算
好驚好多人初一入左 我初二入冇哂位

一定好撚多人,平時星期六入都多人都仆街

仆街啦 點算

咁點算
好驚好多人初一入左 我初二入冇哂位

一定好撚多人,平時星期六入都多人都仆街

仆街啦 點算

所以我初五後先出動,其實好想早d去
其實你地露營會唔會有個group/fb

自己有開個, 亦有入其他人的🌞
想問係咪初二去露營一定個個camp site都爆哂
塔門唔太多

岩岩去完鶴鬥
嘈到on9

我都係初二去
鶴藪好Q 多人...住了2晚已經頂唔順回家了...
外國洋人都好少少...

d 唔知本地 or 腥香港人...
凌晨大聲傾計同玩啤牌...正 pk
我人生第一次露營
今次去都係去 test 所有 taobao 回來的裝備

岩岩去完鶴鬥
嘈到on9

我都係...我住最入有幾批外國人果度
中間位淺啡色大 camp 果家人好 Q noise

岩岩去完鶴鬥
嘈到on9

我無露 剩係去BBQ
過去話鳩佢啦,上次訓緊有group人大聲傾計嘈撚住晒
都算 仲要飲酒 猜十五二手 即刻燥撚左 叫佢收聲即刻收皮
你洗咪驚 應該好多人會幫你

岩岩去完鶴鬥
嘈到on9

我無露 剩係去BBQ

我係好毒果 d.. 一開聲永遠無人幫果種..
好在個人捱得......
不過都唔會去....
下次去 d 冷門少少的燒烤場....搏大霧 set 個 camp 算

我無露 剩係去BBQ

我係好毒果 d.. 一開聲永遠無人幫果種..
好在個人捱得......
不過都唔會去....
下次去 d 冷門少少的燒烤場....搏大霧 set 個 camp 算

一定唔會去露,除非帶小朋友。
下次去 未到最入 有一個燒烤地點 仲有得泊車
喺南山 啱啱黃昏成大班咖哩佬喺度大大聲播歌鳩叫
塔門都禿咗 你班仆街俾佢抖下啦
有無巴絲有去日本露營既經驗
諗住單拖去 搵唔到伴

巴打幾時去 同埋去邊度
我五月尾六月頭去關西果然邊
都諗緊有冇地方可以露營

google キャンプ場 有網頁介紹
喺南山 啱啱黃昏成大班咖哩佬喺度大大聲播歌鳩叫

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞