[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 香港訂野正ON9 (5)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
港任做咩加咗幾間舖落 list

佢唔只加鋪,仲剷走左D鋪
我睇到188間黑店已經唔ONLIST

唔通已經唔俾貨佢 如果係就要熱烈地彈琴

訂咗果啲買家 。。。

coffee媽

枇問下amazon邊度咁寫,睇唔到

我係廣告見到
你買5件佢自動會減運費
呢2日最後, 快啲買

我買左pokemon, splatoon , mario, xenoblade , zelda soundtrack cd
岩岩好5隻

係咪一定要5本都係書或者5隻都係碟,我4書一碟要運既

有啲佢唔係defined 做書碟架
你踢返走佢就ok
用英文版面易啲操作

5個唔同日期分開運都免費
樓上仲有巴打話免稅

港任幫到你, 好似係

港任同日任應該都幫到
美版機就慘啲

我陳日搵朋友draft左封信腥左去
而家有回信
今晚再睇下佢Up乜先

可能帳已鎖

睇完EMAIL
佢當左我忘記密碼
咁我而家應該點

你sd左D乜過去

我唔識日文
我搵人幫手果時誤會左掛

港任幫到你, 好似係

港任同日任應該都幫到
美版機就慘啲

我陳日搵朋友draft左封信腥左去
而家有回信
今晚再睇下佢Up乜先

可能帳已鎖

睇完EMAIL
佢當左我忘記密碼
咁我而家應該點

你sd左D乜過去

我唔識日文
我搵人幫手果時誤會左掛

屌我陳日Google唔到Template
叫你搵港任你走去搵日任
叫你搵港任你走去搵日任

港任會幫日機?
人間有情!任天堂破例讓機迷臨終前玩到《薩爾達傳說》最新作
https://unwire.hk/2017/01/25/gamer-got-a-chance-to-play-zelda-breath-of-the-wild-before-die/game-channel/
老任好野 多謝老任

NoA

叫你搵港任你走去搵日任

港任會幫日機?

唔信就算

枇問下amazon邊度咁寫,睇唔到

我係廣告見到
你買5件佢自動會減運費
呢2日最後, 快啲買

我買左pokemon, splatoon , mario, xenoblade , zelda soundtrack cd
岩岩好5隻

係咪一定要5本都係書或者5隻都係碟,我4書一碟要運既

有啲佢唔係defined 做書碟架
你踢返走佢就ok
用英文版面易啲操作

5個唔同日期分開運都免費
樓上仲有巴打話免稅

射,明天返黎再搞
叫你搵港任你走去搵日任

港任會幫日機?

唔信就算

我去問下先

佢啲片係3DS版bonus黎
係有一部分Up左上youtube黎做宣傳姐

wiiu 無架!?!?!?!?!?

Wii u 成日都比人奄割 公平咩

真係dum部機落街
老任係咪moon post見我地屌coffee老母
見到巴哈話MK8D有多兩個盃八條賽道

唔通已經唔俾貨佢 如果係就要熱烈地彈琴

訂咗果啲買家 。。。

coffee媽

之前觀塘叫人食四隻game果間呢?

唔知果間叫咩名
http://www.nintendo.com.hk/hardware/switch/store/index.html

加多D車款同零件好過
上官網訂左ost 加amiibo 套裝了
睇我個片假名一睇就知代運仔
多謝咁多位巴士幫手!!!!
雖然個list update左
但熱狗同我訂個間都係無
而且hmv 機+2games 3300明炒價都上得list?

加多D車款同零件好過

想要賽道多d
我用慣左standard車+胎
有冇巴打知下面3本 zelda art book有咩分別
日版, 英文版, 英文限定版? 內容一樣?

https://www.amazon.co.jp/Legend-Zelda-Art-Artifacts-Limited/dp/150670378X/ref=sr_1_1?s=english-books&ie=UTF8&qid=1485350683&sr=1-1&keywords=zelda+arts+and+artifacts

https://www.amazon.co.jp/Legend-Zelda-Art-Artifacts/dp/1506703356/ref=sr_1_2?s=english-books&ie=UTF8&qid=1485350683&sr=1-2&keywords=zelda+arts+and+artifacts

https://www.amazon.co.jp/gp/product/4198642435/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1

限定版係封面唔同
我訂左英文紅色果本
之前綠色果本都有訂

我仲預訂左zeldav30周年live cd dvd
今年zelda fans大出血
上年pokemon 都係咁

之前綠色果本有20%都係漫畫頁黑白紙
少少間硬塞到咁厚
但呢本一定有勁多breath of the wild 插畫
但熱狗同我訂個間都係無
而且hmv 機+2games 3300明炒價都上得list?

啱啊
但熱狗同我訂個間都係無

加左hmv同香港唱片?

咁3300會唔會正價?
但熱狗同我訂個間都係無

加左hmv同香港唱片?

咁3300會唔會正價?

game 都未有定價其實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞