[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 香港訂野正ON9 (5)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

質食game好正常,質到食4game我都唔知話香港人太反智定老任太聰明

食4game應該係game shop 自己定,宜家uni果啲都唔洗食,同食game在香港好平常,ps4,psv果時咪一9樣,重要係sony自己定要你食

其實我唔明食game 關老任咩事

人地隻game同機一齊包裝啲人就唔覺有問題,宜家game shop自己要人食老任就比人吊,老任係原罪

你睇真d人論點先,又被害妄想上身
我一直都係話夠機就唔洗食咁多game 而唔係質食game有問題
係量既問題,天才
任天堂成日比人笑其中一個原因就係多得你班任豚下下拖埋垃圾sony落水然後話自己唔垃圾仲笑鳩人話任地獄是原罪
根本兩間都係垃圾公司

人地隻game同機一齊包裝啲人就唔覺有問題,宜家game shop自己要人食老任就比人吊,老任係原罪

我一直都係話夠機就唔洗食咁多game 而唔係質食game有問題
係量既問題,天才

有邊部機一開始會夠量?
任天堂成日比人笑其中一個原因就係多得你班任豚下下拖埋垃圾sony落水然後話自己唔垃圾仲笑鳩人話任地獄是原罪
根本兩間都係垃圾公司

問題係唔關任事,不過啲人又要吊佢

係量既問題,天才

有邊部機一開始會夠量?

點為之夠機?第一水出夠六百萬部俾香港?
留意番,老任好似無硬性要求訂既一定要跟game 訂
係d game 鋪自己要既
而點解仲有人落搭你可以話因爲香港既消費者受呢套

成個交易上我睇唔到食game 關老任咩事

係量既問題,天才

有邊部機一開始會夠量?

你同佢噪都晒氣
同埋宜家有好爆訂咩
唔係話apita仲有得訂

質食game好正常,質到食4game我都唔知話香港人太反智定老任太聰明

食4game應該係game shop 自己定,宜家uni果啲都唔洗食,同食game在香港好平常,ps4,psv果時咪一9樣,重要係sony自己定要你食

係量既問題,天才

夠機就唔洗食game似乎唔成立,除非老任叫代理唔可以咁玩,但係依家代理唔止sell機仲幫手sell埋game做靚條數,啲客又照訂又做到成績,多多機都玩呢套啦

係量既問題,天才

有邊部機一開始會夠量?

你同佢噪都晒氣
同埋宜家有好爆訂咩

問過已經冇得訂了
yoshi game 已棄

都唔明任記咁博做乜, 完全係損人不利己

係量既問題,天才

有邊部機一開始會夠量?

你同佢噪都晒氣
同埋宜家有好爆訂咩

動森問題咪又係無人夠膽答,3DS一作wiiu一作咁多可用資源,用左一年都生唔到隻app game
nnid又係得個擺字 一個可以管理自己NNID既APP生左成年都生唔到出黎
寶可夢中文版又係得啖笑,完全無視左香港比卡超既譯名
只係你地而家剩係一味將蕉點放係部機度
我第一句已經話 老任好垃圾
更加唔好提,根本無人肯定到係老任香港定代理逼人食
我唔係想預設老任咁賤格,但係個個將責任推曬落代理同街釗度都幾護主

係量既問題,天才

有邊部機一開始會夠量?

你同佢噪都晒氣
同埋宜家有好爆訂咩

動森問題咪又係無人夠膽答,3DS一作wiiu一作咁多可用資源,用左一年都生唔到隻app game
nnid又係得個擺字 一個可以管理自己NNID既APP生左成年都生唔到出黎
寶可夢中文版又係得啖笑,完全無視左香港比卡超既譯名
只係你地而家剩係一味將蕉點放係部機度
我第一句已經話 老任好垃圾

呢幾樣同唔夠機有乜關係?
如果係老任要人食game ge,點解間間要食既量唔同?

廢事你話我任豚,利申番先:無3ds,淨係得ps4 psv
食game同sony bundle 機係同一樣野?
咪玩la,人地bundle 至少平D,同埋有得揀咩bundle
不過食game係咪老任問題我就真係唔知
有位ching講過,如果係鋪頭/代理要你食game,
點會甘好死比隻zelda你食
我覺得係有D道理既

利申:全平台用家,已訂紅藍機食2games
如果係分多啲貨俾大型百貨嘅話咪可能唔使食 game 囉
不過香港應該都唔係好多百貨會接首發
以前其他主機有冇咁嘅玩法?

頭先同條仔打Zelda打得好開心

都唔明任記咁博做乜, 完全係損人不利己

咪玩la,人地bundle 至少平D,同埋有得揀咩bundle
我覺得係有D道理既

有bundle咩?
我幾年前出PSV都好似無夾硬要你出埋game
只係當時買埋GE2
我覺得係有D道理既

其實大細舖拎貨準則不一好常見
又或者係拎夠一定貨量個package 唔同
所以apita 唔駛食又唔一定代表game 舖來貨唔駛食o既

話說官方開訂果日有間舖個離地老闆開舖
啲細未返齊佢自己開單俾客放咗啲紅藍機出去又話可以EPS
到啲細返嚟就推翻晒
所以我幾肯定佢係一名真心膠

而佢果日好肯肯定咁講話官方跟2game
仲話啲客應該睇官網知道咁話
我就覺得真真地

但至於話老任咁樣十惡不赦我又唔係好認同
分貨攞貨呢家嘢都唔係一定生產商話晒事
好視乎邊個口大啲
如果老任往績唔太好就會俾啲大舖食住要開出優惠條件
同喺百佳惠康上架一樣

反而唧牙膏式先落少量貨去細舖炒熱個巿然後再開大舖呢招就幾黑人憎
雖然喺香港見怪不怪但真係此風不可長
仲有30日
雖然我仲要再等耐啲先拎到機
仲有30日

仲有30日

仲有30日

其實我一直覺得張圖好似安心院
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞