[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 香港訂野正ON9 (5)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

200萬算唔算高?
睇開iphone銷量 冇乜概念

撞唔正季節 淨aim zelda fans都好夠
英美歐/日香港出貨應該有4-5 :1到

其他亞洲地區呢
香港貨有幾多成會走咗去中國

香港有無20萬部都成問題

邊有可能
2000部就差唔多

間間舖都話自己得幾十
加埋真係得一二千部

有預約咪攞多D貨囉
我對係咪要食game無乜意見,商業社會明買明賣,但話完全唔關港任事就有啲講唔通,到目前為止港任完全無表示食game係由代理定店舖決定,如果做過零售就會知向代理商攞貨品A係好多要攞埋啲唔受歡迎既貨品B,綑綁咁賣俾零售商,呢啲單據外人一般好難會睇到,除非兩者任何方向外爆料,所以話完全唔關港任事係有啲講唔通

Bamdie夠成日質人食模型死貨,只係堆模型鋪冇要你食骨

咁又好難咁計,唔通買隻黃金雙子要食隻黃金牛咩?唔係要買齊十二隻點食得落隻牛?

但係買機點都要有game玩,你感覺上都好似會用得著先

問題係有人會想買Zelda Collector's Edition, 嗰啲人要額外食多隻普通版
今日要返工如果有部switch 係公司打下幾咁開心

拜年果陣拎1.2 Switch黎玩應該唔錯

可惜下年拜年先有得試

希望到下年拜年仲keep到首發個陣既勢頭
唔知點解好like switch部機營造既氣氛

不過而家好多GAME都係番炒
CAPCOM 仲夠謄出隻舊街霸

咁又好難咁計,唔通買隻黃金雙子要食隻黃金牛咩?唔係要買齊十二隻點食得落隻牛?

問題係有人會想買Zelda Collector's Edition, 嗰啲人要額外食多隻普通版

老任官網有得散買 Zelda Collector's Edition 既set (唔連game)

諗諗下係咪個局來架
今日要返工如果有部switch 係公司打下幾咁開心

拜年果陣拎1.2 Switch黎玩應該唔錯

可惜下年拜年先有得試

Ultra SF2... AVGN幾時又拍一集講呢樣野
覺得要食炒價
推下先
推下先

我情願佢出sf puzzle 好過
等出Picross collection For Switch

呢隻?好撚正

呢隻?好撚正

¥22,520 -600.00 (-2.60%)

老任官網有得散買 Zelda Collector's Edition 既set (唔連game)

諗諗下係咪個局來架

最貴果set就無計 要另外散買
但特別版 訂果日 個老闆講 可以到時轉特別版

諗諗下係咪個局來架

我問左啲鋪
佢都係話有貨就比你轉, 無就無

有巴打教左我去日本官網訂ost套裝
用tenso

諗諗下係咪個局來架

我問左啲鋪

用tenso

tenso 咁貴

我問左啲鋪

用tenso

tenso 咁貴

Dragon Quest Monsters: Joker 3 Professional (3DS) – 9/9/9/8 [35/40]
Genkai! Yamazumi Battle (3DS) – 6/6/6/5 [23/40]
Kamen Rider Atsume (3DS) – 7/7/7/5 [26/40]
Power Disc Slam (3DS) – 6/6/7/6 [25/40]

我問左啲鋪

用tenso

tenso 咁貴

用forwarder 唔好用集運

tenso 咁貴

用forwarder 唔好用集運

算啦
果時急住訂
都係一盒仔姐
Monster Hunter X has now sold in cumulative 4.2 million units worldwide.

呢隻?好撚正

呢隻當年成日玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞