[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 香港訂野正ON9 (5)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
決定買dell u2414 玩switch
唔知幾時開返鋪呢黃金
決定買dell u2414 玩switch
唔知幾時開返鋪呢黃金

明天
diu yoshi 2-7卡左我勁耐原來
啲火食得
啲火食得

超任果陣已經食得
打算4月去日本果陣 walk-in買
第一時買任天堂遊戲機 想問吓係日本買 主機語言係咪可以設定返繁中/英文?
同埋係咪用返普通三腳轉插就得?
啲火食得

超任果陣已經食得

第一時買任天堂遊戲機 想問吓係日本買 主機語言係咪可以設定返繁中/英文?

唔知 (官方未正式講)
唔知 (要等佢出左睇下隻牛咩料先知)

都幾多配件

幾錢??
係邊度買??

唔知 (官方未正式講)

好似firm左無中文介面得英同日
香港行貨機可以簡英日介面
(上便資訊係我訂機果陣game鋪老闆講)
我諗今次唔鎖區 日水機應該都可以任簡咩語言

唔知 (官方未正式講)

好似firm左無中文介面得英同日
香港行貨機可以簡英日介面
(上便資訊係我訂機果陣game鋪老闆講)
我諗今次唔鎖區 日水機應該都可以任簡咩語言

其實四月不如睇下香港有無行貨先
雖然貴d 但始終叫有保養
另外如果香港walk in 無貨日本都未必會有
火紋heroes
2月2號 早上6點上架日本app store
火紋heroes
2月2號 早上6點上架日本app store

等APK
Nintendo Co. is scheduled to brief the press on its third-quarter earnings after the Tokyo market closes on Tuesday[1月31日 2PM], followed by a corporate strategy meeting on Wednesday.
BOTW
BOTW

looks like the usual stuff
BOTW

過2日出ssp 買dell
BOTW

唔直接搵 dell sales 送埋貨?

唔直接搵 dell sales 送埋貨?

上網睇好貴咁
唔知有冇機會出番隻網球game黎玩下
點解 Nintendo 唔出返 Wii Sport
唔知有冇機會出番隻網球game黎玩下

嘩我都想佢出
點解 Nintendo 唔出返 Wii Sport

呢隻應該有機會翻炒掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞