[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 香港訂野正ON9 (5)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
我feel到正日會蟹哂
任天堂既野

港中有無人炒價都照入咁癲呀

有咁受歡迎咩?

會唔會錯判市場

遊戲機記憶中真係無乜邊部首發唔炒

香港人可能少D,但支那好難講

利申:純9up
任天堂既野

有咁受歡迎咩?

會唔會錯判市場

都未有貨 點知係唔係錯判市場
同時都因為未有貨 所以先hyper緊
香港人可能未必衝炒價 但大陸班土豪肯定衝
計埋市場比例 我地香港係炒家眼中根本無地位 然後控制下出貨量 做就假象好似無貨無貨咁
成班就狗衝

其他情況都可以話行貨無 咪買水貨
但今次日本同美國都爆訂 所以第一水機d水位一定高
我feel到正日會蟹哂

除非隻zelda炒車 但睇左d gameplay都迫不及待想要玩玩了 我好興奮呀 我好興奮呀
我feel到正日會蟹哂

除非隻zelda炒車 但睇左d gameplay都迫不及待想要玩玩了 我好興奮呀 我好興奮呀

呢隻點會炒車
出晒gameplay
差在九分定十分
我feel到正日會蟹哂

呢隻點會炒車
出晒gameplay
差在九分定十分

過往老任首發大任,一定有隻入殿堂

如:wii sport ,supermario 64,supermario DS ,

所以Zelda 好難炒車

呢隻點會炒車
出晒gameplay
差在九分定十分

如:wii sport ,supermario 64,supermario DS ,

wii u.....
Mario U, nintendoland
其實兩隻都勁好玩
望ZLEDA 炒車不如望自己中六合彩好過
有邊隻ZELDA低過8分
好想問下係咪無得訂3月3日首輪機啦?

188 屯門無我只知。。

呢隻點會炒車
出晒gameplay
差在九分定十分

wii u.....
其實兩隻都勁好玩

WiiU 對我無乜吸引力唔知點解 但Switch 必敗

兩大唱片舖應該仲有

呢隻點會炒車
出晒gameplay
差在九分定十分

wii u.....
其實兩隻都勁好玩

WiiU 對我無乜吸引力唔知點解 但Switch 必敗

你睇番wiiu首發d game就明

兩大唱片舖應該仲有

我無買開game 兩大唱片鋪可否白一點
老老柒柒唔係掛住薩爾達個招牌既話真係驚佢行xbx舊路

兩大唱片舖應該仲有

http://www.nintendo.com.hk/hardware/switch/store/
hmv同香港唱片 list果幾間
你打去問下仲有無再出發
http://www.capcom.co.jp/megami/topics/update.html
「めがみめぐり」2月上旬に大型バージョンアップを実施。海を統べる三姉妹「ムナカタ三女神」や新システム「旅の思い出アルバム」が登場

唔喺日本玩唔玩到?

玩到
你有張喺日本用過既IC卡就得
冇既就咁玩都冇問題

西瓜卡就得?

冇都玩到
任天堂既野

有咁受歡迎咩?

會唔會錯判市場

計埋市場比例 我地香港係炒家眼中根本無地位 然後控制下出貨量 做就假象好似無貨無貨咁
成班就狗衝

因為上大陸d討論
3ds清一色老番

有錢同價值觀兩回事

兩大唱片舖應該仲有

http://www.nintendo.com.hk/hardware/switch/store/
hmv同香港唱片 list果幾間
你打去問下仲有無再出發

岩岩見hmv官網都仲有灰機pack
任天堂既野

有咁受歡迎咩?

會唔會錯判市場

成班就狗衝

因為上大陸d討論
3ds清一色老番

有錢同價值觀兩回事

有錢可以影響價值觀
同埋我見內地有唔少人都會買正版 仲要貼出黎
好壯觀下 香港都好多人玩燒錄卡
只係連登/高登一見呢d post就屌爆
而家switch未破解 想玩就自然要衝
任天堂既野

有咁受歡迎咩?

會唔會錯判市場

成班就狗衝

因為上大陸d討論
3ds清一色老番

有錢同價值觀兩回事

有錢可以影響價值觀

你個乜鬼類比
大陸人就唔少人買正版
香港就好多人玩燒6卡

者係香港乜都衰
荒謬

乜鬼有錢影響價值觀
咁撚有錢打機仲要燒6卡
影響邊度?荷包呀?
香港無話貼出黎,見人拎3dsll都難

就認定香港好多人玩燒6卡真係神logic
任天堂既野

有咁受歡迎咩?

會唔會錯判市場

成班就狗衝

因為上大陸d討論
3ds清一色老番

有錢同價值觀兩回事

有錢可以影響價值觀

你個乜鬼類比
大陸人就唔少人買正版
香港就好多人玩燒6卡

者係香港乜都衰
荒謬

乜鬼有錢影響價值觀
咁撚有錢打機仲要燒6卡
影響邊度?荷包呀?

咁大反應既 係我無諗清楚打得衰sorry
我意思係 兩邊都有呢兩種人
用番你咁講 姐係大陸乜都衰 其實都係一樣
我見過佢地有貼下成櫃都係放限定收藏版既game同機
同埋你都係先入為主左 佢地全部人都玩老番
所以先覺得有錢人都係買燒錄卡呢樣野 咁諗有d唔公道
同埋都係討論下 唔駛咁上火 係到講聲sorry

有錢可以影響價值觀

你個乜鬼類比
大陸人就唔少人買正版
香港就好多人玩燒6卡

者係香港乜都衰
荒謬

乜鬼有錢影響價值觀
咁撚有錢打機仲要燒6卡
影響邊度?荷包呀?

咁大反應既 係我無諗清楚打得衰sorry
我意思係 兩邊都有呢兩種人
用番你咁講 姐係大陸乜都衰 其實都係一樣
我見過佢地有貼下成櫃都係放限定收藏版既game同機
同埋你都係先入為主左 佢地全部人都玩老番
所以先覺得有錢人都係買燒錄卡呢樣野 咁諗有d唔公道
同埋都係討論下 唔駛咁上火 係到講聲sorry

呢到啲人好火滾
大家都比鳩鋪撚狗, 燥燥地好正常
自己友一人嘈少句啦
買個 HDMI 轉 DVI 頭
定係 HDMI 分拆 audio 同 DVI 嘅盒
定係新 moon 一個
定係乜都唔買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞