[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 香港訂野正ON9 (5)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
我岩岩先知佢每個月送既free game
係果個月先free to play
過左果個月就玩唔到
唔係好似psn咁拎左就永久 然後有plus都可以玩
同埋佢可以save 8個user唔知可唔可以us jp hk store各一個user

唔撚係啊
我岩岩先知佢每個月送既free game
係果個月先free to play
過左果個月就玩唔到
唔係好似psn咁拎左就永久 然後有plus都可以玩
同埋佢可以save 8個user唔知可唔可以us jp hk store各一個user

唔撚係啊

http://www.polygon.com/2017/1/13/14266290/nintendo-switch-monthly-games-not-free
孤嶋寒
部機係咪唔包SD CARD

係 但有內置32gb

係 但有內置32gb

更新+DLC實好快用哂

係 但有內置32gb

更新+DLC實好快用哂

買多張64or128 is ok
就算佢送張 我諗都唔會過16gb

係 但有內置32gb

更新+DLC實好快用哂

俾盡 8GB 啦
n3ds 都只係跟張 4GB
日本仔痴撚左, 岩岩上森林望下, 紅/藍手帶炒到2700 yen (630 yen)

係 但有內置32gb

更新+DLC實好快用哂

俾盡 8GB 啦
n3ds 都只係跟張 4GB

唔好拎3DS同SWITCH比
我部WiiU 32GB連MK8加兩隻數位版GAME加其他GAME既DLC已經爆左
日本仔痴撚左, 岩岩上森林望下, 紅/藍手帶炒到2700 yen (630 yen)

手帶都炒

手帶都炒

之前見佢配件有手帶賣都諗左下
咁貴條帶都唔會多人買 點知而家...

手帶都炒

手帶都炒

有啲後悔唔係揀紅藍
邊張sd 卡推介呀c兄
Switch係咪會出Skyrim?

係 2017 Q3

正啊,可以搭車打Skyrim真係人生一大快事
我仲諗緊手提mode點玩splatoon
扭撚到仆街

係 2017 Q3

I used to be an adventurer like you then i took an arrow in the knee

係 2017 Q3

希望有打擊優化
不過skype近近埋埋已經有幾隻

係 2017 Q3

希望有打擊優化
不過skype近近埋埋已經有幾隻

冇MOD既SKYRIM
香港最「平」

https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/5q0o7d/global_switch_prices_compared/

一啲都感覺唔到
只係數字遊戲, 我換羊去日本買就真係平
香港最「平」

https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/5q0o7d/global_switch_prices_compared/

一啲都感覺唔到

計埋ppp
咪玩啦
香港最「平」

一啲都感覺唔到

因為佢用PPP黎計呀
邊張sd 卡推介呀c兄

我買黎買去都係samsung同sandisk
如果你近灣仔188 入便間森天地賣得幾平
唯一要注意係 自己係門口睇清楚價 岩就買 唔好直接問價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞