[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 香港訂野正ON9 (5)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
Switch係咪會出Skyrim?

係 2017 Q3
琴日去到金源簡GAME先知MARIO唔係首發
我係官塘訂機,佢同我講首發啲機,會加多年老任保養,你地有無聽過?

佢夠同我講話紅藍機有貨同埋口唔使食 game 啦

官網冇提過多一年

我記得官網有提過

有冇 link?

官網冇提過多一年

我記得官網有提過

有冇 link?

搵唔返
但有印象見過
Switch係咪會出Skyrim?

係 2017 Q3

幾時可以加埋隻MH入去
(Rant) Buying the Switch in Hong Kong

https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/5pwow7/rant_buying_the_switch_in_hong_kong/

有人出post投訴

好波

成大篇野

我都覺得好嬲
呢邊仲有好多巴打好鬼阿Q 精神
比人撚狗都仲要話咩 以前都係咁, 人地都要賺

篇文話有間close down, 係唔係之前我講銅鑼灣果間明訊

官網冇提過多一年

我記得官網有提過

有冇 link?

搵唔返
但有印象見過

官網冇見過 不過之前有人post左店果張價錢list, 有寫加多年保
(Rant) Buying the Switch in Hong Kong

https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/5pwow7/rant_buying_the_switch_in_hong_kong/

有人出post投訴

Tldr
有冇懶人包

原來最底有

食GAME拆番開仲貴過正價 點解會訂得落手
到出左嘅時候 買部日水 再平收人地食骨啲game
上Amazon 順手訂埋Mario Kart
好似平過行價好多
日行三年保養都係29,970 円
日行三年保養都係29,970 円

買到咪係囉, 打怪打左超過24個鐘先入到

有人出post投訴

Tldr
有冇懶人包

原來最底有

其實拆開左
12SWITCH賣348
ZELDA賣478

原來最底有

其實拆開左
ZELDA賣478

478 都幾貴下

其實拆開左
ZELDA賣478

478 都幾貴下

12switch $348

原來最底有

其實拆開左
ZELDA賣478

478 都幾貴下

HMV連呢兩隻GAME $3300
睇完咁多個po 都係唔明Zelda 吸引力係邊
係咪都係周圍探險,打怪,升lv,,係同類作中有咩特別
定係為左個故事??

簡單黎講
呢隻 game 無等級,都幾乎無裝備可言
唔同既武器會有唔同既能力
而你需要動用到 每一種能力加埋先破到個迷宮
要過關靠既智慧同埋觀察力

唔是一般既無腦 game 打打殺殺
有啲啲深度的

A Link to the past今時今日都重有人玩緊
http://www.geek.com/games/speedrunner-finishes-the-legend-of-zelda-a-link-to-the-past-while-blindfolded-1686072/

其實拆開左
ZELDA賣478

478 都幾貴下

其他鋪都一樣
睇完咁多個po 都係唔明Zelda 吸引力係邊
係咪都係周圍探險,打怪,升lv,,係同類作中有咩特別
定係為左個故事??

簡單黎講
呢隻 game 無等級,都幾乎無裝備可言
唔同既武器會有唔同既能力
而你需要動用到 每一種能力加埋先破到個迷宮
要過關靠既智慧同埋觀察力

唔是一般既無腦 game 打打殺殺
有啲啲深度的

A Link to the past今時今日都重有人玩緊
http://www.geek.com/games/speedrunner-finishes-the-legend-of-zelda-a-link-to-the-past-while-blindfolded-1686072/

神作
唔知到時有無可能放返隻Zelda同1 2switch出去呢 我其實淨係想同fd玩炸彈人

暫時我都只係想玩炸彈人,等緊下一水先算
唔知到時有無可能放返隻Zelda同1 2switch出去呢 我其實淨係想同fd玩炸彈人

急住玩咪食炒價囉呢樣野我明

但係為左玩炸彈人而食兩隻本身自己唔玩既GAME我就覺得唔訂好過

其實拆開左
ZELDA賣478

478 都幾貴下

其他鋪都一樣

我訂個價係3166
2340+478+348
應該無貴到?

急住玩咪食炒價囉呢樣野我明

但係為左玩炸彈人而食兩隻本身自己唔玩既GAME我就覺得唔訂好過

其實根本第一水就無乜game 好玩

官網冇提過多一年

我記得官網有提過

有冇 link?

搵唔返
但有印象見過

官網冇見過 不過之前有人post左店果張價錢list, 有寫加多年保

依張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞