[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 香港訂野正ON9 (5)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

KH3

嘩 如果KH3 有MARVEL真係唔買唔得

MARVEL+迪士尼,唔差在加埋DC
三樣我最唔鐘意既野係晒同一隻GAME度,點都唔洗玩

Marvel咪即係迪士尼
Aonuma says Zelda: Breath of the Wild won’t feature HD Rumble

KH3

嘩 如果KH3 有MARVEL真係唔買唔得

MARVEL+迪士尼,唔差在加埋DC
三樣我最唔鐘意既野係晒同一隻GAME度,點都唔洗玩

Marvel咪即係迪士尼

因為咁先有呢樣野可以玩
如果有deadpool唔知會點
Aonuma says Zelda: Breath of the Wild won’t feature HD Rumble

垃圾 WiiU game

即係紅同綠D內容唔同? 紅同藍就差封面 ?
已經買左綠色驚重複左
btw, 之前買左30周年CD, 點知佢出隻 30周年live

cd 果個我都差啲中伏
30週年live 我去過倫敦睇
超正
隻碟係dvd + cd, 正呀

你有買綠色, 你應該都知
其實都係skyward swlrd嘅典藏加堆野zip 厚本書
紅色呢本係續集黎, 即係應該主打breath of the wild

打爆機先睇

睇到好亂走去研究左一輪
原來美版同日版D色倒轉
日:
美:
我買左個本係日版綠色

btw, 巴打唔好咁期待, 想睇botw d圖等35周年個本la

你買隻sound track 正唔正?
2CD amazon好平

PS4 26,243
New3DS LL 18,229
Vita 11,521
PS4 Pro 7,133
2DS 6,203
New3DS 1,625
Wii U 794
PS3 557
Xbox One 35

xbox one 重少過ps3 同wiiu
不如徹岀日本算吧啦
收日wiiU 3D world
想訂機但個個都話要食zelda,我又無興趣,到時人手一隻賣都賣唔去
想訂機但個個都話要食zelda,我又無興趣,到時人手一隻賣都賣唔去

我又係咁,,只想玩炸彈人
尋日去訂埋mhxx 😪 (未玩過mh)

有無switch gp 入
齊齊等
http://www.hongkongrecords.hk/promotion/presale/769/

香港唱片仲貴, $3388
另外個網仲未寫住: 店內預購還有彩色主機預購
估計再貴啲

齊齊等

冇GP
小圈子死全家
http://www.hongkongrecords.hk/promotion/presale/769/

另外個網仲寫住: 店內預購還有彩色主機預購
估計再貴啲

另外個網仲未寫住: 店內預購還有彩色主機預購
估計再貴啲

屌佢
上amazon jp 入一隻日版彩色制
好過食佢炒價啦
兩pair 制 輪住叉又得, 4打又得

cd 果個我都差啲中伏
30週年live 我去過倫敦睇
超正
隻碟係dvd + cd, 正呀

你有買綠色, 你應該都知
其實都係skyward swlrd嘅典藏加堆野zip 厚本書
紅色呢本係續集黎, 即係應該主打breath of the wild

打爆機先睇

睇到好亂走去研究左一輪
原來美版同日版D色倒轉
日:
美:
我買左個本係日版綠色

btw, 巴打唔好咁期待, 想睇botw d圖等35周年個本la

你買隻sound track 正唔正?
2CD amazon好平

正啊
不過有d集數得三首好少

齊齊等

冇GP
小圈子死全家

小圈子死全家
收日wiiU 3D world

買左呢隻game好小會放喎

同埋呢隻全新都唔貴 美版有平
唔知日版有無平

齊齊等

冇GP
小圈子死全家

小圈子死全家

為switch開group做乜鳩
醒起WiiU有兩三隻驚未爆
有幾希巴打係188 game hit 訂機? onlist 唔見左既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞