[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 香港訂野正ON9 (5)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

1. 甘你_ _
2. 可能唔洗(因為wiiu都唔洗)
3. 行有保養囉但係

Thx 巴打

諗住買pro,因為做野,又訌唔到,又無時間排隊,我諗暑假都未必買到。到諗住買switch,落左訂又唔保證你3月3日實有貨仲要硬食botw,唯有去日本旅行順便買。我估switch又係炒到上天。

日本你都唔好咁大期望買到
拜個早年
祝大家身體健康

3月3有機拎
MC:「Nintendo Switch」の予約率は現時点における初回出荷予定分の8割強に達している模様。
Someone earlier posted that at COMG stores, to be able to preorder a Switch, you have to preorder Zelda and 1, 2, Switch as well. I'm not sure when that started, but we've heard the same from Gaffers in other Asian countries. That probably explains it.
好心老任就強制bundle 埋 1-2 再MARKUP 2540 啦
而家
好心老任就強制bundle 埋 1-2 再MARKUP 2540 啦
而家

要推個銷量,話俾人知另類玩法到好多人buy,呃鳩的第三方細廠落搭
而家

要推個銷量,話俾人知另類玩法到好多人buy,呃鳩的第三方細廠落搭

yes
啲運動game 勁到一定濕晒
爭住出
MC:「Nintendo Switch」の予約率は現時点における初回出荷予定分の8割強に達している模様。

清哂先講野啦大爆死
想請教買過日水的巴打,我三月去日本諗住買switch,使唔使買埋變壓牛?日本機其實係咪同香港機介面一樣只係電壓唔同左?(因為今次好似話唔鎖區,買日水應該無甘多麻煩野掛)

1. 甘你_ _
2. 可能唔洗(因為wiiu都唔洗)
3. 行有保養囉但係

Thx 巴打

諗住買pro,因為做野,又訌唔到,又無時間排隊,我諗暑假都未必買到。到諗住買switch,落左訂又唔保證你3月3日實有貨仲要硬食botw,唯有去日本旅行順便買。我估switch又係炒到上天。

日本點會易買到
老任野仲狂熱過sony ps
當年wii首發日本要瞓街
其實點會成日諗香港炒斷日本walk in 大把貨
你當班水貨佬代購佬唔識做生意的嗎

係咪呀,行晒成個高登黃金得嗰一間舖有擺 U2417H 出黎睇
利申: 冇諗住今日買 moon

我見到台灣果D成日都去日本買電器
咁呢部都
係咪呀,行晒成個高登黃金得嗰一間舖有擺 U2417H 出黎睇

覺得點?

買啦

覺得點?

太攰睇唔清楚

覺得點?

太攰睇唔清楚

慢慢睇慢慢揀都未遲 最緊要睇啱 有排都未到3月3

買啦

有間夠膽開價 2100

買啦

有間夠膽開價 2100

上年買 1799
而家應該再平D ?

買啦

有間夠膽開價 2100

上年買 1799
而家應該再平D ?

淨係見到間 1800
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞