[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 香港訂野正ON9 (5)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
雖然個list update左
但熱狗同我訂個間都係無
而且hmv 機+2games 3300明炒價都上得list?

加左hmv同香港唱片?

咁3300會唔會正價?

game 都未有定價其實

巴打唔係話D鋪頭 嘅game 出咗官方價咩?
但熱狗同我訂個間都係無
而且hmv 機+2games 3300明炒價都上得list?

加左hmv同香港唱片?

咁3300會唔會正價?

唔知會唔會係呢個係佢set既街價
因為做佢地會員 訂野又有優惠 好似係
咁可能會員訂就正價 唔係會員街客訂就呢個價
但熱狗同我訂個間都係無

加左hmv同香港唱片?

咁3300會唔會正價?

果個都唔肯定係唔係官方價
因為帶左頭盔寫住yen浮動價會調整
但熱狗同我訂個間都係無

加左hmv同香港唱片?

咁3300會唔會正價?

果個都唔肯定係唔係官方價
因為帶左頭盔寫住yen浮動價會調整

咁有冇得屌佢 屌到上代理 人哋間間都3166 一套
但熱狗同我訂個間都係無

加左hmv同香港唱片?

咁3300會唔會正價?

唔知會唔會係呢個係佢set既街價
因為做佢地會員 訂野又有優惠 好似係
咁可能會員訂就正價 唔係會員街客訂就呢個價

咁都得 公平咩
有冇巴打知下面3本 zelda art book有咩分別
日版, 英文版, 英文限定版? 內容一樣?

https://www.amazon.co.jp/Legend-Zelda-Art-Artifacts-Limited/dp/150670378X/ref=sr_1_1?s=english-books&ie=UTF8&qid=1485350683&sr=1-1&keywords=zelda+arts+and+artifacts

https://www.amazon.co.jp/Legend-Zelda-Art-Artifacts/dp/1506703356/ref=sr_1_2?s=english-books&ie=UTF8&qid=1485350683&sr=1-2&keywords=zelda+arts+and+artifacts

https://www.amazon.co.jp/gp/product/4198642435/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1

限定版係封面唔同
我訂左英文紅色果本
之前綠色果本都有訂

我仲預訂左zeldav30周年live cd dvd
今年zelda fans大出血
上年pokemon 都係咁

之前綠色果本有20%都係漫畫頁黑白紙
少少間硬塞到咁厚
但呢本一定有勁多breath of the wild 插畫

即係紅同綠D內容唔同? 紅同藍就差封面 ?
已經買左綠色驚重複左
btw, 之前買左30周年CD, 點知佢出隻 30周年live
人間有情!任天堂破例讓機迷臨終前玩到《薩爾達傳說》最新作
https://unwire.hk/2017/01/25/gamer-got-a-chance-to-play-zelda-breath-of-the-wild-before-die/game-channel/
老任好野 多謝老任

NoA

IOS/AN Fire Emblem Heroes
https://www.youtube.com/watch?v=YuulksGCeRI

ios 撚

乜?

之前又話android 先發
段片又話2月2 一齊出

發佈嗰日後尾已經補返話2月2 同步
PS4 26,243
New3DS LL 18,229
Vita 11,521
PS4 Pro 7,133
2DS 6,203
New3DS 1,625
Wii U 794
PS3 557
Xbox One 35
1 PS4 GRAVITY DAZE 2/重力的眩暈完結編:上層への帰還の果て、彼女の内宇宙に収斂した選択(限定版含む) 17/01/19 74,361 74,361

限定版係封面唔同
我訂左英文紅色果本
之前綠色果本都有訂

少少間硬塞到咁厚

已經買左綠色驚重複左
btw, 之前買左30周年CD, 點知佢出隻 30周年live

cd 果個我都差啲中伏
30週年live 我去過倫敦睇
超正
隻碟係dvd + cd, 正呀

你有買綠色, 你應該都知
其實都係skyward swlrd嘅典藏加堆野zip 厚本書
紅色呢本係續集黎, 即係應該主打breath of the wild

打爆機先睇

乜?

之前又話android 先發
段片又話2月2 一齊出

發佈嗰日後尾已經補返話2月2 同步

好興奮
老任係咪moon post見我地屌coffee老母

我諗有人打去屌

支持

Wii u 成日都比人奄割 公平咩

真係dum部機落街

我只係想睇yoshi 短片姐

限定版係封面唔同
我訂左英文紅色果本
之前綠色果本都有訂

少少間硬塞到咁厚

已經買左綠色驚重複左

日版新書都係綠色. 叫graphics
美版紅色叫 art and artifiact, 同一本黎

之前美版綠色就叫做hyrule historia

屌!原來我誤會左咖啡媽 老任真係唔俾貨佢!

抵撚死

繼續屌佢個囡

屌!原來我誤會左咖啡媽 老任真係唔俾貨佢!

抵撚死

繼續屌佢個囡

其實做左D咩???
果D乜撚野食四隻既鋪俾老任剷撚哂未

限定版係封面唔同
我訂左英文紅色果本
之前綠色果本都有訂

少少間硬塞到咁厚

已經買左綠色驚重複左

cd 果個我都差啲中伏
30週年live 我去過倫敦睇
超正
隻碟係dvd + cd, 正呀

你有買綠色, 你應該都知
其實都係skyward swlrd嘅典藏加堆野zip 厚本書
紅色呢本係續集黎, 即係應該主打breath of the wild

打爆機先睇

睇到好亂走去研究左一輪
原來美版同日版D色倒轉
日:
美:
我買左個本係日版綠色

btw, 巴打唔好咁期待, 想睇botw d圖等35周年個本la
マイニンテンドーストアのアクセス障害に関するお詫びと
『ファイアーエムブレム Echoes もうひとりの英雄王 VALENTIA COMPLETE』の
販売方法変更および予約開始日延期のお知らせ

KH3

KH3

嘩 如果KH3 有MARVEL真係唔買唔得

連尼住做低pkm

KH3

嘩 如果KH3 有MARVEL真係唔買唔得

MARVEL+迪士尼,唔差在加埋DC
三樣我最唔鐘意既野係晒同一隻GAME度,點都唔洗玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞