[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 香港訂野正ON9 (5)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
好想快啲買到個 moon
到時要執枱

過完年諗住買張herman miller embody舒舒服服坐喺度打機
"Please note an update via an Internet connection is required to use microSDXC memory cards."

我見到呢句心諗老任打算到時3月3用淨係support microSDHC既firmware出街?
microSDXC又唔係未見街點解要咁做
"Please note an update via an Internet connection is required to use microSDXC memory cards."

我見到呢句心諗老任打算到時3月3用淨係support microSDHC既firmware出街?

量產嗰陣未開發完囉
好想快啲買到個 moon
到時要執枱

過完年諗住買張herman miller embody舒舒服服坐喺度打機

我用緊 IKEA HERMAN 18557 咋

量產嗰陣未開發完囉

開始量產傳緊係舊年9~10月
三個月夠整唔少嘢喇,而且都未做得完,錄片同中文界面(應該有)都要後續更新
Willy World 會唔會出 Switch
3DS 咁長命搞到 Switch 無 Game 玩

幾靚

幾靚

咩都有 cover
量產唔洗9月
咁大量量產其實10尾開始整都整得切
堆廠做你呢堆BULK PRODUCTION實比好多ALLOCATION你

老任呢D QC咁認真 3月3出
完左新年應該都準備好哂可以出貨

https://www.nintendo.co.jp/switch/aabpa/index.htmlhttps://www.nintendo.co.jp/switch/aabpa/index.html

望下孖車
老實講 單機1-4人 local最多8人

孖車咁寫姐係2部機可以8人定因為連線mode單機只可以2人所以4部機先可以8人

咁個mon 係𠝹開四份?
咪電話咁細

証實係誤植

但係睇番treehouse live 係一開四
恭喜發財
恭喜發財

死廢老食野食到Japjap聲
恭喜發財

死廢老食野食到Japjap聲

豬食野有聲好正常姐
太古城Apita話唔洗食骨 不過又無得落訂就咁留左資料就算

咁個mon 係𠝹開四份?
咪電話咁細

証實係誤植

但係睇番treehouse live 係一開四

到底係可以一開四定點

大舖喎
咁撚遲先開

大舖喎
咁撚遲先開

岩岩睇任記個list都有加到apita落去
可能日資公司唔興食骨
gay界賤種又發表啲咩偉論
gay界賤種又發表啲咩偉論

任黑ASSEMBLE
啱啱樂富UNY訂左,quota得3部紅藍25部灰,唔駛落訂。

紅藍已經俾人訂晒
啱啱樂富UNY訂左,quota得3部紅藍25部灰,唔駛落訂。

紅藍已經俾人訂晒

係咪淨係留資料?佢就咁拎張紙仔比我寫個名電話就算
到貨量供應正常

紅藍貴一百不是dream

紅藍已經俾人訂晒

係咪淨係留資料?佢就咁拎張紙仔比我寫個名電話就算

yes
game 舖訌嗰啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞