[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 香港訂野正ON9 (5)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
仲有30日
雖然我仲要再等耐啲先拎到機

其實我一直覺得張圖好似安心院

如果係分多啲貨俾大型百貨嘅話咪可能唔使食 game 囉
不過香港應該都唔係好多百貨會接首發
以前其他主機有冇咁嘅玩法?

無記錯,NDS 吉之島個時都有賣

係全球首發?

都幾多配件

唔知隻馬可唔可以配返之前隻假面林克玩

可以

貴一千YEN又幾多配件, 但應該會出FIGMA, 再等下先

諗住去落訂,比巴打你一言驚醒。

係全球首發?

唔肯定啦,成13年前既野
你地有無儲amiibo
你地有無儲amiibo

你地有無儲amiibo

Captain falcon
你地有無儲amiibo

Captain falcon

識嘆

你同佢噪都晒氣
同埋宜家有好爆訂咩
唔係話apita仲有得訂

動森問題咪又係無人夠膽答,3DS一作wiiu一作咁多可用資源,用左一年都生唔到隻app game
nnid又係得個擺字 一個可以管理自己NNID既APP生左成年都生唔到出黎
寶可夢中文版又係得啖笑,完全無視左香港比卡超既譯名
只係你地而家剩係一味將蕉點放係部機度
我第一句已經話 老任好垃圾

呢幾樣同唔夠機有乜關係?
如果係老任要人食game ge,點解間間要食既量唔同?

廢事你話我任豚,利申番先:無3ds,淨係得ps4 psv

食4隻game個個應該係間舖自己想食水姐 2隻game就應該係代理逼d舖
利申 發夢個時相熟老細講

都幾多配件

唔知隻馬可唔可以配返之前隻假面林克玩

可以

why not both?

why not both?

好識享受
跟個2隻game都無興趣
唯有等
屌啲 3ds game 未清晒
但係又提唔起勁去玩
但係又提唔起勁去玩

屌, Steam買咗千幾隻game返黎未玩過都係咁啦
但係又提唔起勁去玩

新年清緊逆轉系列
但係又提唔起勁去玩

爭咩game
我買左隻mario luigi paper jam
係rpg 個系列, 玩極都唔會完咁
我對係咪要食game無乜意見,商業社會明買明賣,但話完全唔關港任事就有啲講唔通,到目前為止港任完全無表示食game係由代理定店舖決定,如果做過零售就會知向代理商攞貨品A係好多要攞埋啲唔受歡迎既貨品B,綑綁咁賣俾零售商,呢啲單據外人一般好難會睇到,除非兩者任何方向外爆料,所以話完全唔關港任事係有啲講唔通
我對係咪要食game無乜意見,商業社會明買明賣,但話完全唔關港任事就有啲講唔通,到目前為止港任完全無表示食game係由代理定店舖決定,如果做過零售就會知向代理商攞貨品A係好多要攞埋啲唔受歡迎既貨品B,綑綁咁賣俾零售商,呢啲單據外人一般好難會睇到,除非兩者任何方向外爆料,所以話完全唔關港任事係有啲講唔通

Bamdie夠成日質人食模型死貨,只係堆模型鋪冇要你食骨

我邊有咁柒

Bamdie夠成日質人食模型死貨,只係堆模型鋪冇要你食骨

咁又好難咁計,唔通買隻黃金雙子要食隻黃金牛咩?唔係要買齊十二隻點食得落隻牛?

但係買機點都要有game玩,你感覺上都好似會用得著先

我邊有咁柒

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞