[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 香港訂野正ON9 (5)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

個cover好似唔錯

又出機袋又出cover, 分分鐘好快出埋bumper

等山寨軟全包套

套吸引d有埋位放制同game帶
如果用cover+套就太重

等山寨軟全包套

呢部機有得拆掣
好難用到全包套喎

個cover好似唔錯

等山寨軟全包套

我要保護性
玩table mode如果唔小心掉左落地就

等山寨軟全包套

呢部機有得拆掣
好難用到全包套喎

https://www.amazon.co.jp/%E4%BB%BB%E5%A4%A9%E5%A0%82-Nintendo-Switch-%E3%82%AD%E3%83%A3%E3%83%AA%E3%83%B3%E3%82%B0%E3%82%B1%E3%83%BC%E3%82%B9-%E7%94%BB%E9%9D%A2%E4%BF%9D%E8%AD%B7%E3%82%B7%E3%83%BC%E3%83%88%E4%BB%98%E3%81%8D/dp/B01N7TG2VN/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1485489251&sr=8-6&keywords=nintendo+switch 呢個得

佢既套係"袋"

個cover好似唔錯

等山寨軟全包套

我要保護性

落埋玻璃貼雙重保養
其實我驚就算有套可以拆到制
都唔知吉唔吉得番落個dock

個cover好似唔錯

等山寨軟全包套

我要保護性

落埋玻璃貼雙重保
其實我驚就算有套可以拆到制
都唔知吉唔吉得番落個dock

我係amazon見到得制既軟套 可能都係因為呢個原因

我頂盡擺到23吋
想換返個靚moon 打zelda
有無23吋款架?

佢呢款係薄邊 你可以度下夠唔夠位
dell應該有23吋款 但邊隻抵玩你要研究下

http://accessories.ap.dell.com/sna/sna.aspx?c=hk&cs=hkdhs1&l=zh&s=dhs&~topic=ultrasharp_monitor&~ck=mn

過年齊齊買靚mon 等打機
遲下實有硬 貴囉
準備番強國過節
大家努力推post
祝大家身體健康早日脫獨
woolly world 4-5好過癮
祝大家同自己新一年快啲還晒啲game債佢
祝大家同自己新一年快啲還晒啲game債佢

如果未還哂唔買得新game我諗今年無得買game了

World 1都未過

World 1都未過

你每關玩到儲齊晒嘢先?

World 1都未過

你每關玩到儲齊晒嘢先?

想請教買過日水的巴打,我三月去日本諗住買switch,使唔使買埋變壓牛?日本機其實係咪同香港機介面一樣只係電壓唔同左?(因為今次好似話唔鎖區,買日水應該無甘多麻煩野掛)

1. 甘你_ _
2. 可能唔洗(因為wiiu都唔洗)
3. 行有保養囉但係
想請教買過日水的巴打,我三月去日本諗住買switch,使唔使買埋變壓牛?日本機其實係咪同香港機介面一樣只係電壓唔同左?(因為今次好似話唔鎖區,買日水應該無甘多麻煩野掛)

甘你老母

World 1都未過

你每關玩到儲齊晒嘢先?

準備番強國過節
大家努力推post
祝大家身體健康早日脫獨

路上小心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞