[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 香港訂野正ON9 (5)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
部switch 炒唔炒得起,一上淘寶睇下賣緊幾錢人仔就會知會唔會炒

d有錢佬係到玩野呀! 愈有錢 愈有得玩呀!
呢個世界公平咩? 呢個世界公平咩!?

http://www.capcom.co.jp/megami/topics/update.html
「めがみめぐり」2月上旬に大型バージョンアップを実施。海を統べる三姉妹「ムナカタ三女神」や新システム「旅の思い出アルバム」が登場

唔喺日本玩唔玩到?

玩到
你有張喺日本用過既IC卡就得
冇既就咁玩都冇問題

西瓜卡就得?
部switch 炒唔炒得起,一上淘寶睇下賣緊幾錢人仔就會知會唔會炒

Ko左任斯拉先唔同班港豬訂

估下有無人會到時放機

估下有無人會到時放機

留名等睇黑店話未收到貨

估下有無人會到時放機

留名等睇黑店話未收到貨

黑店睇完 可能真係咁做 拿返上大陸賣仲唔仲.....
貴過「官方」價就已經係炒價啦
貴過「官方」價就已經係炒價啦

而家好似兩間榜上有名既唱片鋪都貴過公價
唱片鋪d game不嬲貴過人
雖然有時會跳樓價
香港乜柒都炒既其中一個主因 就係比班大陸人唔理價錢搶哂d貨
想買vr玩re7 都要食炒價貴500 但我又唔想益班炒家 都唔知去到6月買唔買到
金源話第二水十號有貨但未知幾時開訂

密切關注
我怕周街無貨係香港唱片訂左.....有無人知係唔係3月3有貨拎?

3月3號我最後一日係日本,打算到時去yodobashi買隻炸彈人返黎玩,希望可以拉返均平少少啦⋯⋯
我怕周街無貨係香港唱片訂左.....有無人知係唔係3月3有貨拎?

3月3號我最後一日係日本,打算到時去yodobashi買隻炸彈人返黎玩,希望可以拉返均平少少啦⋯⋯

佢實答你係架
想買vr玩re7 都要食炒價貴500 但我又唔想益班炒家 都唔知去到6月買唔買到

傳聞有莊收3800 機,所以我相信大把黑店話無貨

發過豬頭

佢實答你係架

傻豬來,一定有

密切關注

首先佢要KO 手頭上D訂單。。。

佢實答你係架

傻豬來,一定有

香港唱片啲日本碟
賣貴amazon jp 成倍連運費

密切關注

首先佢要KO 手頭上D訂單。。。

樂觀諗
訂左果啲最遲十號有

又係傳聞

又係傳聞

啲傳聞暫時好準

佢實答你係架

傻豬來,一定有

香港唱片啲日本碟
賣貴amazon jp 成倍連運費

咁宜家計返官方價同佢個炒價都係差2百幾

鬼叫我自己手腳慢唔知邊日開始訂無訂到咩

又係傳聞

啲傳聞暫時好準

一日未開賣,一日都係傳聞。不過分享下收到乜風者
任天堂既野

港中有無人炒價都照入咁癲呀

有咁受歡迎咩?

會唔會錯判市場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞