[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 香港訂野正ON9 (5)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

有錢可以影響價值觀
同埋我見內地有唔少人都會買正版 仲要貼出黎
好壯觀下 香港都好多人玩燒錄卡
只係連登/高登一見呢d post就屌爆
而家switch未破解 想玩就自然要衝

你個乜鬼類比
大陸人就唔少人買正版
香港就好多人玩燒6卡

者係香港乜都衰
荒謬

乜鬼有錢影響價值觀
咁撚有錢打機仲要燒6卡
影響邊度?荷包呀?

咁大反應既 係我無諗清楚打得衰sorry
我意思係 兩邊都有呢兩種人
用番你咁講 姐係大陸乜都衰 其實都係一樣
我見過佢地有貼下成櫃都係放限定收藏版既game同機
同埋你都係先入為主左 佢地全部人都玩老番
所以先覺得有錢人都係買燒錄卡呢樣野 咁諗有d唔公道
同埋都係討論下 唔駛咁上火 係到講聲sorry

呢到啲人好火滾
大家都比鳩鋪撚狗, 燥燥地好正常
自己友一人嘈少句啦

打過
買個 HDMI 轉 DVI 頭
定係 HDMI 分拆 audio 同 DVI 嘅盒
定係新 moon 一個
定係乜都唔買

新moon 啦
無audio output 咩年代大佬
定係新 moon 一個
定係乜都唔買

新moon 啦

我一路插開電腦用架喎
平時耳機直插部電腦,個 moon 又使乜要 audio
廠機 moon 黎
定係新 moon 一個
定係乜都唔買

新moon 啦

我一路插開電腦用架喎
廠機 moon 黎

唔撚洗打機咩

打過

定係新 moon 一個
定係乜都唔買

乜都唔買
長期handheld mode
定係新 moon 一個
定係乜都唔買

乜都唔買

or買個bluetooth耳機 我記得佢support bluetooth
定係新 moon 一個
定係乜都唔買

新電視
定係新 moon 一個
定係乜都唔買

新MOON 1000內有啦
定係新 moon 一個
定係乜都唔買

乜都唔買

我本身有隻hdmi switch 有3個output
但係已經插左ps4, pc 同埋wiiu
個mon 仲要冇audio out, 整左堆三色線/optical output
黎緊多部ns 又要搞一輪
定係新 moon 一個
定係乜都唔買

新moon 啦

我一路插開電腦用架喎
廠機 moon 黎

唔撚洗打機咩

冇打開機
宜家啲 moon 自己出聲之餘應該有埋耳機同光纖 out?

同埋宜家用緊 19吋 16:10 都嫌阻埞 度過好似擺唔落一個 90ppi 1080p moon 加個 notebook moon
zelda近呢十年除左TP評價麻麻之外都
定係新 moon 一個
定係乜都唔買

新moon 啦

我一路插開電腦用架喎
廠機 moon 黎

唔撚洗打機咩

冇打開機

同埋宜家用緊 19吋 16:10 都嫌阻埞 度過好似擺唔落一個 90ppi 1080p moon 加個 notebook moon

咩光纖 OUT

我一路插開電腦用架喎
廠機 moon 黎

唔撚洗打機咩

冇打開機

唔識自己出聲
但插得hdmi 好多都有output
最驚都係變地圖大但冇野玩
但冇野玩又好難屌佢
今集講到明係荒廢左既時代

3ds link between world 都係大師級作品喎
Twilight princess 係啲artwork 靚, 玩落差過majora mask
但冇野玩又好難屌佢

畫風就一定無得頂

其實就咁睇果啲shrine
細迷宮仔, 應該都似典型open world 果啲重重複複收集野

希望主線迷宮有驚喜

3ds link between world 都係大師級作品喎
Twilight princess 係啲artwork 靚, 玩落差過majora mask

好幾年前玩GC隻wind waker玩到想喊
估唔到可以咁難玩

好幾年前玩GC隻wind waker玩到想喊
估唔到可以咁難玩

我WiiU 玩多左次
架船行得好快
係要指揮同伴果幾關難玩
定係新 moon 一個
定係乜都唔買

新moon 啦

我一路插開電腦用架喎
廠機 moon 黎

唔撚洗打機咩

冇打開機

咩光纖 OUT

咪 optical out
老老柒柒唔係掛住薩爾達個招牌既話真係驚佢行xbx舊路

問題係XBX班人有份整,搞到成隻game XBX強化版味道好重…
雖然老任薩爾達係金漆招牌,但真係有啲驚
XB2今年出又係伏味濃嘅例子
老老柒柒唔係掛住薩爾達個招牌既話真係驚佢行xbx舊路

問題係XBX班人有份整,搞到成隻game XBX強化版味道好重…
雖然老任薩爾達係金漆招牌,但真係有啲驚
XB2今年出又係伏味濃嘅例子

Xbx班人剩整地圖
但冇野玩又好難屌佢

畫風就一定無得頂

細迷宮仔, 應該都似典型open world 果啲重重複複收集野

希望主線迷宮有驚喜

真係大到離曬譜 真係希望主線可耐d 唔好似just cause 咁打完就收皮
但冇野玩又好難屌佢

畫風就一定無得頂

希望主線迷宮有驚喜

真係大到離曬譜 真係希望主線可耐d 唔好似just cause 咁打完就收皮

無點睇TRAILER
玩無ZONE CONNECT 定要過ZONE
定係新 moon 一個
定係乜都唔買

乜都唔買

or買個bluetooth耳機 我記得佢support bluetooth

藍芽好低質
同埋你邊度見有講過 support 藍芽耳機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞