[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 香港訂野正ON9 (5)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
張枱橫向得嗰 36吋

九成MON都放得落啦
最大既MON都只係斜角32-42
大部份都係27吋以下

如果唔介意貴小小好以買GAMING MON
反應時間好D唔會驚有殘影

我仲要放埋部 T430
最好我都係想睇到兩個 moon,有時一邊整嘢一邊睇 YouTube

張檯仲細過你
張枱橫向得嗰 36吋

九成MON都放得落啦
最大既MON都只係斜角32-42
大部份都係27吋以下

如果唔介意貴小小好以買GAMING MON
反應時間好D唔會驚有殘影

我仲要放埋部 T430
最好我都係想睇到兩個 moon,有時一邊整嘢一邊睇 YouTube

張檯仲細過你

部 notebook 咁擺嘅我就冇咗三分一 desk space

個cover好似唔錯
咁睇好似得 U2417H 揀得過 woo

個cover好似唔錯

又出機袋又出cover, 分分鐘好快出埋bumper

換左張42吋檯表示身心舒暢
https://youtu.be/GBIjJmXESQQ
Switch TV ad#2 官方link

Nice thumbnail

定係慳皮少少買 U2414H
予約ランキング

1 3DS モンスターハンターダブルクロス 498 pt
2 NSw ゼルダの伝説 ブレス オブ ザ ワイルド 101 pt
3 PS4 ニーア オートマタ 61 pt
4 PS4 スーパーロボット大戦V -プレミアムアニメソング&サウンドエディション- 55 pt
5 NSw 1-2-Switch 54 pt
6 PS4 グランツーリスモSPORT リミテッドエディション 51 pt
7 NSw ゼルダの伝説 ブレス オブ ザ ワイルド COLLECTOR’S EDITION 50 pt
8 3DS ドラゴンクエストモンスターズ ジョーカー3 プロフェッショナル 44 pt

14 NSw マリオカート8 デラックス 19 pt

moon呢d野 用幾年
如果比多少少用得好d 都唔過份姐

moon呢d野 用幾年

你個名
Global, Week ending 24 Dec, 2016
1 Pokemon Sun/Moon (3DS) Nintendo, Role-Playing 1,494,063 12,893,247

North America: 5.78m 44.8%
+ Europe: 3.06m 23.7%
+ Japan: 3.18m 24.6%
+ Rest of the World: 0.88m 6.8%
Pokemon X/Pokemon Y
Global 15.02m

Just Dance 2017
Wii 0.87m
WiiU 0.38m
XOne 0.22m
X360 0.22m
PS4 0.15m
PS3 0.11m

Just Dance 2017
Wii 0.87m
WiiU 0.38m
XOne 0.22m
X360 0.22m
PS4 0.15m
PS3 0.11m

wtf wii仲有game
換左張42吋檯表示身心舒暢

張檯太窄,想換新出個4K HDR G SYNC MOON都唔得

moon呢d野 用幾年

你個名

應該諗值唔值
唔係諗需唔需要
我半年前都簡過
最後買左U2417H
一買番黎用就轉佢個sRGB mode
開始果陣好唔慣 覺得好光
但用慣左之後 用黎打機真係好正
我以前用Phillip好舊果d model
d光暗位唔係幾分到 好難睇
而家返哂黎
特別係玩witcher3 出入山洞果幾下
同埋入夜果陣

moon呢d野 用幾年

你個名

應該諗值唔值
唔係諗需唔需要
我半年前都簡過
最後買左U2417H
而家返哂黎
同埋入夜果陣

我頂盡擺到23吋
想換返個靚moon 打zelda
有無23吋款架?

moon呢d野 用幾年

你個名

應該諗值唔值
唔係諗需唔需要
我半年前都簡過
最後買左U2417H
而家返哂黎
同埋入夜果陣

我頂盡擺到23吋
有無23吋款架?

佢呢款係薄邊 你可以度下夠唔夠位
dell應該有23吋款 但邊隻抵玩你要研究下

moon呢d野 用幾年

你個名

應該諗值唔值
唔係諗需唔需要
我半年前都簡過
最後買左U2417H
而家返哂黎
同埋入夜果陣

我頂盡擺到23吋
有無23吋款架?

佢呢款係薄邊 你可以度下夠唔夠位
dell應該有23吋款 但邊隻抵玩你要研究下

http://accessories.ap.dell.com/sna/sna.aspx?c=hk&cs=hkdhs1&l=zh&s=dhs&~topic=ultrasharp_monitor&~ck=mn
岩岩睇HKTV MALL 有隻HP MOON做緊7XX底玩

個cover好似唔錯

又出機袋又出cover, 分分鐘好快出埋bumper

等山寨軟全包套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞