[Switch/3DS集中討論] 任天堂Switch+Zelda新作: 3月3號 香港訂野正ON9 (5)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
希望出嗰日好多貨可以walkin
上兩個月先買左3DS Xl 而家諗緊買唔買埋Switch 但係又要買過啲Game

等緊Monster Hunter XX 上個月買左Generarion 係咁打

3ds link between world 都係大師級作品喎
Twilight princess 係啲artwork 靚, 玩落差過majora mask

好幾年前玩GC隻wind waker玩到想喊
估唔到可以咁難玩

我WiiU 玩多左次
架船行得好快
係要指揮同伴果幾關難玩

點解我睇番黎話 TP評價都好高既

3ds果隻新作 我仲未買

3ds link between world 都係大師級作品喎
Twilight princess 係啲artwork 靚, 玩落差過majora mask

好幾年前玩GC隻wind waker玩到想喊
估唔到可以咁難玩

我WiiU 玩多左次
架船行得好快
係要指揮同伴果幾關難玩

點解我睇番黎話 TP評價都好高既

3ds果隻新作 我仲未買

白鴿眼link隻汽笛都好好玩
不過卡喺唔識睇指示
買個 HDMI 轉 DVI 頭
定係 HDMI 分拆 audio 同 DVI 嘅盒
定係新 moon 一個
定係乜都唔買

乜都唔買
長期handheld mode

or買個bluetooth耳機 我記得佢support bluetooth

藍芽好低質
同埋你邊度見有講過 support 藍芽耳機?

藍芽都有d高質既
下 我以為佢support藍芽3.0 就係用黎博耳機 原來唔support?

or買個bluetooth耳機 我記得佢support bluetooth

藍芽好低質

藍芽都有d高質既
下 我以為佢support藍芽3.0 就係用黎博耳機 原來唔support?

應該只係for手制用
Amazon好多野都冇直送香港
連買隻splatoon ost都冇直送
上兩個月先買左3DS Xl 而家諗緊買唔買埋Switch 但係又要買過啲Game

等緊Monster Hunter XX 上個月買左Generarion 係咁打

放心 switch暫時唔多game
你想買過晒都好難

但應唔應該等多陣先買好呢 我而家3Ds岩岩先開始玩 又唔急住打Switch 同埋我想等有Mario先買 可以同Fd一齊打
定係新 moon 一個
定係乜都唔買

乜都唔買

藍芽好低質

藍芽都有d高質既

邊度講 3.0?
我以為係最新?

我一路插開電腦用架喎
平時耳機直插部電腦,個 moon 又使乜要 audio
廠機 moon 黎

唔撚洗打機咩

冇打開機
宜家啲 moon 自己出聲之餘應該有埋耳機同光纖 out?

同埋宜家用緊 19吋 16:10 都嫌阻埞 度過好似擺唔落一個 90ppi 1080p moon 加個 notebook moon

4千蚊放個xb271hu畀你
想換4k曲moon

你想買過晒都好難

但應唔應該等多陣先買好呢 我而家3Ds岩岩先開始玩 又唔急住打Switch 同埋我想等有Mario先買 可以同Fd一齊打

等下啦,遲買平幾舊

你想買過晒都好難

等下啦,遲買平幾舊

英國買貴啲 3ds都依家都要180磅

我一路插開電腦用架喎
平時耳機直插部電腦,個 moon 又使乜要 audio
廠機 moon 黎

唔撚洗打機咩

冇打開機
宜家啲 moon 自己出聲之餘應該有埋耳機同光纖 out?

同埋宜家用緊 19吋 16:10 都嫌阻埞 度過好似擺唔落一個 90ppi 1080p moon 加個 notebook moon

4千蚊放個xb271hu畀你
想換4k曲moon

癡線我買個咁嘅 moon 黎把撚
定係新 moon 一個
定係乜都唔買

乜都唔買

藍芽好低質

藍芽都有d高質既

邊度講 3.0?
我以為係最新?

https://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_Switch
Technical specifications果part

然後官網
通訊功能 無線LAN(根據IEEE 802.11 a/b/g/n/ac)/Bluetooth 4.1
(只有TV模式時,可使用市面有售的有線LAN轉換器進行有線LAN連接)

姐係3.0只係for制用
4.1可以有其他用途?
定係新 moon 一個
定係乜都唔買

乜都唔買

藍芽好低質

藍芽都有d高質既

邊度講 3.0?
我以為係最新?

https://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_Switch

然後官網
通訊功能 無線LAN(根據IEEE 802.11 a/b/g/n/ac)/Bluetooth 4.1
(只有TV模式時,可使用市面有售的有線LAN轉換器進行有線LAN連接)

4.1可以有其他用途?

我 expect 啲手掣最低會用 Bluetooth Low Energy 4.0
Nearly 6000 players banned from Pokemon Sun & Moon online play
定係新 moon 一個
定係乜都唔買

乜都唔買

藍芽好低質

藍芽都有d高質既

邊度講 3.0?
我以為係最新?

然後官網

4.1可以有其他用途?

我 expect 啲手掣最低會用 Bluetooth Low Energy 4.0

講開又諗到個問題 佢右邊有動態IR同NFC 會唔會玩玩下 單邊無電但隻左制仲有電 唔知重量係唔係一樣
Nearly 6000 players banned from Pokemon Sun & Moon online play

咩原因?
用老翻

have been banned from online activity for having altered save data

咩原因?
用老翻

have been banned from online activity for having altered save data

好似仲要係永久ban 唔係以前果d兩個星期 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞