Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(7) 1.11 Industries

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
WIP Draw Bridge Mod | Cities: Skylines Modding
https://www.youtube.com/watch?v=qL2P24xCL88
d mod 真係好勁, 咩都整到
工業係咪一定要有貨運火車先上到level 3
而家冇放條bar都去到2.7咁上下位
非也,似乎工人數量、生產量,通常有齊原材料同原材料加工升級較快
搭單問,工業區產生嘅污染除左拆樓仲有無辦法減輕?
green cities DLC 跟filter pollutants policy ,無用過唔清楚filter 程度
整平塊地囉

無玩你, 佢講真既, cities skyline 係不太合適玩山上起樓既。 你用 quary 去整個平地出來起樓 係常見技倆。 再唔係就一個一個咁放d 樓上去。 無其他辦法。
唔收咸魚個mod叫咩名

唔明點解要設定商業區會有咸魚
行行下街仆親? 工作過勞? (但工業辦工又冇)
No death care?

起樓咪要平整撻地囉,使唔使AI幫你起埋
所以 Vanilla terraforming 個 fill management idea 係陰差陽錯地幾好
咩來 我未見過既?
有咩方法可以解決飛機直插地下降落既問題?
Vanilla 角落頭條 soil limit bar
遲d 望下。
跑道太短?
你要將你畫嘅航道理解成主要通道,系統會自己gen啲升降路徑出嚟,所以唔好畫落跑道度,要留位預空間畀飛機maneuver。
【Cities:Skylines】リアルな日本の風景~懐かしい日本の田舎町
https://www.youtube.com/watch?v=mHLCAcxiwkc
He's back
今次仲出埋字幕教你點做
姐係要mod黎劃?
我見自己得blimp pathway
定係dlc黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞