Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(7) 1.11 Industries

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
想問下污染可唔可以種多啲樹減少返,定一定要拆晒啲製造污染嘅建築再等時間過先得?
我直情mod 停左收垃圾同收屍, 另外,我記得有個mod 可以令垃圾車只會serve 區內物業。

想問下咁樣係咪代表架地鐵坐爆晒仍然仲有好多人排緊隊,要加多幾架車

睇落加一倍都唔夠
加多四五架啦D 人慘過港鐵
地鐵加太多都會塞車
6個站6架車順,
無限錢都慳派車
唔係好識睇個表,但順即係得一個方向?
想問多句,佢排隊等車個數字,同乘搭個數字,信邊個先啱?
梗係等車嗰個
無限錢就派多啲車啦
我啱啱起完試緊個位起得啱唔啱而家知可以出多幾架車
咁佢左手邊細window個數字係流嘅
每一點係停車處跟架車行走方向排
左手邊嗰個好似係每個星期結算
右手邊等車人數就real time嘅
咁可以點set做來回
已經係來回嚟
只係個表嘅表達方式係一條線而唔係一個圈
即係只係需要睇佢需求量增減出車數量就得其他就AI自己搞掂

裝左九巴mod,點樣set所有車都係雙層巴士?30人真係等到聽朝都未上到車,一個巴士站幾百人
有無巴打記得個mod叫乜
好似係improved public transport 2 + advance vehicle options

可以揀車同全手動派車

發展左堆山卡啦地方, 而家開始起新市區

上次個 save 死咗,今次由小西灣開始
係呢2個了
有時用得太耐唔記得個mod叫乜名
要兩個都裝晒先有用
advanced option 最大功能調整車加減速度,載客量、最高車速、維持成本、指出車,improved public transport 夠做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞