Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(7) 1.11 Industries

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
你不如直接睇下佢買咗咩跟機咪得
唔該你先巴打
我見依家有特價想買曬,但成四舊幾仲貴過隻game
所以先問下好唔好買曬
我就諗住每次特價就買一隻dlc
Content夾埋真係多過 base game 喎,而家Industries開始有折抵啦
感覺依家買DLC嘅話,好似淨係買 Industries 同 Mass Transit 就夠玩到出年
買夠$150有個$25留番下次用
係咪有個mod係可以兩條路一齊起既
個mod係可以令兩條路既轉彎位都保持格距離
其實enable咗道路標線就可以輕鬆對齊
用過個個mod覺得唔好用
用MBP i5玩係咪會好lag
岩岩塞死曬搵唔到源頭所以禁左一下消失車輛
之後一睇

展望台...但好似睇唔到咩咁
有無知呢個icon係點解?
紅隧
有冇區域風格推介
原版歐洲風格太矮
但又唔想好似香港咁高
呢張地圖唔到 not to scale. 本來香港就細佢仲拉遠個距離。
你條walking tour 太長/悶
好似係

近半年發展左既地方...其實都好細

無良特首-誰家柒頭無閪摸-將強勢回歸

特首我將繼續擠壓班市民

開左條bus tour line, 佢竟然幫我出車海

MMC大法好
巴膠一定
use ipt2 la
Beta緊嘅 Roundabout Builder update咗TM:PE support
 Update: 8 Feb @ 12:14am

New version: BETA 1.3.0

- Added tool to automatically set TMPE policies
- No more glitched roads (finally!)
Discuss this update in the discussions section.
[
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞