[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(11) 媽呢空的OnlyOne

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
今日出咗街,啱啱先睇到過場
連戲呢樣抵讚,唔會好似之前咁無咗件事

預咗水水會冷對待龔
但當睇到真係咁樣嘅時候,我好心痛啊
龔個樣好可憐啊

不停睇水水面色,明知自己已經踩爆咗地雷
又驚自己再繼續引爆更多地雷

嗚哇 真係好慘啊
上面應該有條link有22分鐘
似係少男龔唔敢有非分之想多啲
叫佢隔住對門偷睇阿水換衫就得啫,阿水真係飲醉佢可能緊張多過諗其他嘢
睇到啦 thanks
謝謝分享
睇到呀工仲會去熊家痴餐,供水線繼續,太好!期待聖誕節的供水
賤精去什麼理由上熊家黐餐
我都想知道,不過水水咁講就咁聽
可能1:Tree Gun仲當正佢一家人,主動叫佢嚟,應該得大家姐覺有問題, 話哂佢哋有私下聯絡,上次話上去都私下打電話叫Tree Gun唔好煮飯。(Tree Gun: 二妹呀,耍花槍都唔好耍咁耐先得架)

可能2: 單純賤精厚臉皮,收到風自己走上去。

問題係,阿水唔會趕佢走咩?
可能用兩箱紅酒加十罐鮑魚收買咗tree gun
要知道tree gun 係一個無論阿水幾抗拒曹總都會推曹總俾佢既人
所以我有理由相信阿龔就咁條條fing去熊家應該依然會無任歡迎
Tree gun:為左二妹未來幸福著想!
諗返起嗰集全家推曹總俾阿水

不過次次阿水打阿龔趕佢走都無人敢阻
希望唔會未食飯就俾人趕走啦
因為佢哋當龔水你耍花鎗
可能用兩箱紅酒加十罐鮑魚收買咗tree gun
要知道tree gun 係一個無論阿水幾抗拒曹總都會推曹總俾佢既人
所以我有理由相信阿龔就咁條條fing去熊家應該依然會無任歡迎
Tree gun:為左二妹未來幸福著想!
諗返起嗰集全家推曹總俾阿水

不過次次阿水打阿龔趕佢走都無人敢阻
希望唔會未食飯就俾人趕走啦
因為佢哋當龔水耍花鎗
仲原諒黎做咩,佢值得更好
比次機會啦
阿龔都係愛情小白痴先會搞成咁
你中學經歷過嘅,佢而家先試緊
例如?
阿水一定會令阿龔成為佢值得更好嘅果個更好!
一齊成長,一齊變成更好嘅人!!

好仔細咁睇返呢集,原來佢地借位拍攝時,畫面效果係有錫到架!!!
相信雙下巴天使
Trust me
I trust you
現實角度,我同意
但戲劇角度,我追咗呢條線好耐,我好想佢地有好結果
如果現實真係好有feel嘅,俾我可能真係會俾多次機會

至於睇劇角度,毫無疑問支持happy ending
由一開始設定到阿水比任何人都容易睇得穿阿龔嘅奸計,我總係覺得阿水應該係比較易明白阿龔,就算有時唔認但係其實feel到(例如買車同抽獎單嘢)。所以有可能之後講阿水冷靜落嚟,加埋其他人提,會諗到好多背後嘅原因,再加阿龔補鑊,無事嘅
係呀
同意。因為呢對CP才追看,支持Happy ending
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞