[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(11) 媽呢空的OnlyOne

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
假設阿龔係買嘢氹返阿水,除咗紅酒阿龔仲可以買啲咩呢
以下提名不分先後:
1. 一大箱channel no.6
2. 一大束拜山花藍色玫瑰花
3. 情侶手錶彌補返上年聖誕
仲有冇其他
肉償
送返張艷照俾佢
紅酒同1、2呢啲即棄品用完就無,應該送啲好似雙下巴天使咁嘅可以隨時望住睹物思人,提高下存在感
我覺得2緊係留返情人節先送
聖誕節回返隻錶俾水水其實幾好
又可以同上年個聖誕呼應返
搞到我諗返起261peter同andy叫阿龔禮貌地回返張豔照畀阿水
想睇肉償
但係點製造到肉償機會
物質嘅話應該只要係channel 出都ok
但物質禮物應該係基本一定要
之後應該做啲承諾俾返信心人
既然上次過大禮咁今次俾定情戒指啦
忘了情嗰類算唔算
可唔可以阿龔借醉 嘻嘻
表心跡
可能都算
cls 腦內FF埋台詞..
阿龔:見係聖誕 送返張忘了情限量版珍藏俾你啦 網上delete哂架啦 就得返一千零一張
可能又要搵 dr.ma 幫幫手
酒後亂性嘅龔總監
同平時冷靜自若嗰種反差,諗下都興奮
坦承相對
呢個係阿水從阿龔身上最想要的東西

Btw 我諗翻阿蟹今日個live
講到話其實阿水未去到好沉阿龔船
只係話

阿龔呢個人,可以試下同佢喎

姐係之後暗示有事件更推進左阿水的阿龔的情意?

(其實我覺得,阿水好沉哂船喎 ,阿蟹應該唔知沉船一詞點解 )
以下提名不分先後:
仲有冇其他
坦承相對

只係話

姐係之後暗示有事件更推進左阿水阿龔的情意?

(其實我覺得,阿水好沉哂船喎 ,阿蟹應該唔知沉船一詞點解 )
Thanks for your sharing
其實睇得出又未沉既
應該只係好感高到差唔多到鍾意既地步左右
個感情似係當初同max開始既時候一樣
其實睇得出阿水岩岩同阿綠帽max開始既時候 唔係真係咁鍾意max 非佢不可 純粹覺得佢好好條件 係後尾拍拍下拖先真係正式沉船
我估而家對阿龔既心情應該係差唔多 (不過應該感情會再深入少少)
覺得佢都唔錯,係可以接受到同佢有發展既對象,同埋都幾有好感咁
好似開唔到, 我再試下
dr.ma不如順便幫手開解埋好大壓力嘅阿龔呀唔該
其實龔水主線我最鍾意就係心戰,cls搞笑同談心部分都齊晒,同埋禁室之旅真係好難忘
禁去選擇乜乜乜開啟嗰到用第二個app 開
不如編劇寫多集好似心戰咁
兩個人又俾dr ma 困住係密室
但今次就focus到水水沉船
以上劇情真係諗起都興奮
感覺上個設定係好飲得,話哂要傾生意

想像某日阿龔留喺office ot,一邊煩緊工作,一邊煩緊點氹返水,見公司個個走哂就自己喺度飲酒消愁

阿水因爲慣性而去咗市場部嗰層,見有燈著咗,好奇去睇下(水:絕對唔係搵賤精架,只係睇下楊洋係咪未放咋),點知見阿龔醉咗伏喺檯(其實半醉休息),心有不忍,就都係覺要照顧下個醉酒佬,跟住阿龔借醉表白
應該係咁

A: 普通同事關係—>B: 存在好感—> C: 好感爆哂登—> D: 喜歡上對方,正式沉船—> D: 愛上了,非君不嫁,隻船沉到落水底啦

真係要知道阿水對阿龔的情有幾深,先可以去介定得多沉船的定義
我想個角色調翻轉多啲

但係咁對水水好唔公平好慘
以下提名不分先後:
仲有冇其他
坦承相對

只係話

姐係之後暗示有事件更推進左阿水的阿龔的情意?

其實睇得出又未沉既
應該只係好感高到差唔多到鍾意既地步左右
個感情似係當初同max開始既時候一樣
其實睇得出阿水岩岩同阿綠帽max開始既時候 唔係真係咁鍾意max 非佢不可 純粹覺得佢好好條件 係後尾拍拍下拖先真係正式沉船
我估而家對阿龔既心情應該係差唔多 (不過應該感情會再深入少少)
覺得佢都唔錯,係可以接受到同佢有發展既對象,同埋都幾有好感咁
應該係咁

A: 普通同事關係—>B: 存在好感—> C: 好感爆哂登—> D: 喜歡上對方,正式沉船—> D: 愛上了,非君不嫁,隻船沉到落水底啦

真係要知道阿水對阿龔的情有幾深,先可以去介定得沉船的定義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞