[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(11) 媽呢空的OnlyOne

1001 回覆
27 Like 7 Dislike

新post留名先,使唔使1日1個post,估唔到呢個核彈咁勁
呢張有無人post過呀,唔記得
新post留個名
好羨慕呀 我都想見到佢真人當面讚佢真係做得好好
重燃希望
舊公司喺d2隔離,如果無走就可以成日撞到喇
有回音係好事
要兜只有呢個方法
新post留名
估唔到真係一集一個post
係咁劇組仲洗乜驚大家棄劇
唔睇邊有得鬧
講笑 好期待接落嚟嘅劇情
希望大家快啲開心返
仲有唔洗太擔心會拆龔水 之前都路透仲有對手戲
同埋都唔洗追住編劇演員 要佢哋解畫
始終未去到最尾 好難解得清楚 而且劇透哂之後睇冇咁有趣
宜家幾想讚編劇真係估都估唔到個尾會咁end
不過唔少地方仲有進步空間 加油啊
唉,傷住心留名,順便諗下係未要改名,應該真係可以改“想錫我 下世啦”

新post 新希望,大家共勉之
即係以後用阿水做主導推動龔水線?
但係阿水咁畀人hurt完仲要做主導,好慘
雖然呢個好似係合理啲又可行嘅方法,而且一直以嚟都係阿龔做主動,畀佢抖抖都係好事嘅
好似係
可能係之前見好多人講阿水除咗心戰唔見有其他地方付出
顯示唔到佢有幾重視龔燁
宜家想開始阿水視角多啲 算係回應大家訴求嘅
但主導還主導 可唔可以唔好要阿水過份卑微呢
勁,噚日我地的不滿,咁快上左報道,編劇見到未呀
再次強調,stanley同阿蟹做得真好
昨日係虐
但我相信真愛是不能被放棄
編劇見到嘛?
lm
咁其實我都想睇阿水見唔到阿龔落嚟騷擾佢之後有啲鬱悶之後反思阿龔喺佢心目中嘅地位嘅
不過呢啲願望係建構喺463阿水畀阿龔hurt到咁盡之前
Lm

宜家真係唯有等下回分解
果句我諗係以stanley嘅身份講嘅...
https://drive.google.com/drive/folders/1CeokVTKdfFgR7VsfFBftoQPRr3XuyOWo
大家試下入唔入到去下載

貼番啊蟹今日係IG LIVE既Backup 唔該哂絲打幫手錄
留名先
果然一日內爆一個post
依家冷靜返咪好咯大家又可以討論劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞