[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(11) 媽呢空的OnlyOne

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
借醉感覺好似都幾正
又係諗起都興奮
我覺阿水覺自己係b
但其他人眼中係c/d
正如大家姐所講:中毒
唔沉就唔會咁興奮同咁傷啦
我係其他人
我覺得係D
人類總是要犯同一錯誤
今次阿龔記得帶定多啲朱古力金幣
或者寫下好似哈爾濱咁一齊去旅行公幹,邊做嘢邊玩,不過今次唔好再有jenny搞事
如果一個人對對方有期待,已經離沉船不遠

hide咗負皮
我都就咁用Google drive 睇唔到down 唔到,禁個選取開啟工具用第二個player睇就睇到
我開到,謝分享

手機click入去話處理中,但揀出返用chrome 開睇到
好有畫面感
水:最衰都係楊洋啦,又漏銀包要我上市場部攞返,我斟杯水畀你係因為我口渴,飲完順便畀你啫,咪諗咁多
阿龔扮醉任由阿水喂佢飲水,但係個心非常興奮,係間接接吻呀
或者係阿龔唔知自己食咗藥,跟著飲咗酒,加乘效果就醉咗
跟著駁返去絲嘅ff
我就想壓力爆煲龔醉多啲,咁先可以吐真情
編劇諗諗佢
我覺得呢個同心戰take2 編劇都可以諗諗佢
iPhone 冇裝chrome 係咪就睇唔到喇?
咁留返聽日用電腦先睇
咁益阿龔
我用Safari 睇唔到,顯示處理中
平時佢哋兩個成日口不對心
係要有啲情況令佢哋講真心話嘅
雖然我自己幾鍾意睇佢哋口不對心,覺得係另類嘅曖昧
其實想睇阿水醉左 阿龔去照顧佢多啲
不過我覺得水水成家人都好飲得,一箱箱紅酒次次都清曬
tree gun: 靚酒唔好浪費
係咪得47秒?
Btw thanks so much
阿龔酒量好過阿水ver:
阿水飲大咗之後
阿龔:傻婆嚟嘅,都唔理自己酒量好唔好就狂飲(寵溺笑)
之後車阿水返屋企仲揹佢上熊家,tree gun開門大喜

阿水酒量好過阿龔ver:
阿龔陪阿水一齊飲酒,阿龔以為自己酒量應該好好,點知阿水仲好,阿龔陪陪下變咗自己醉先,阿水表面恥笑但係就口不對心照顧好佢,因為唔知佢住邊所以索性帶佢返熊家,tree gun開門大喜

結果全部都係tree gun大喜
話時話幾時有得睇阿龔間「劏房」
女神喺自己面前飲醉咗都咁忍得
呢個live係星期二嘅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞