[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(11) 媽呢空的OnlyOne

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
其實stanley係咪真係同hana一齊
岩岩睇hana ig依個post
https://www.instagram.com/p/BrDXHZ4AgB6/
stanley留左句:answer
兩分鐘後就del左
cap唔切圖
諗起龔燁問媽哩空要答案
唔係好耐呢咩
講返463剪接嗰度,其實都明點解會剪成
水接電話>龔搵阿爸>接Jenny電話>第二日message

如果跟時序
龔搵阿爸>接Jenny電話>水接電話>第二日message

成件事會好跳嚟跳去唔連貫,仲削弱咗個張力
依家個畫面順序其實係順暢啲嘅

不過我都係覺得龔友唔認得龔燁個度真係唔應該剪
大家有無發現自從463之後, 問極都唔講幾時再龔水線, 可能之後多左龔Jenny, 而龔水可能真係要到聖誕才有 , 連文字劇透到現在仍未有
所以, 我覺得463係個轉捩點
仲有大小姐提過, 佢話蓮輝會有第三者, 到宜家仲未有跡象, 好大機會加集數
睇到呢句好想回唔加密
我媽有兩次問我阿龔真人叫咩名,我答過佢之後
宜家佢講到張景淳啦

上面絲打講淳仔唔煙唔酒把聲好聽
仲有成日去做運動好健康添
希望唔止開心速遞,仲可以有其他劇搵佢拍拉
我都想係其他正劇可以見到佢, 希望多啲監察揾佢喇
都似係要就鏡頭所以先咁
不過坐到咁遠都撩唔到阿水,所以都可以接受咁樣同枱食飯嘅
始終除阿叔外其他尋寶圖同事都唔知有熊家甩底件事

不過坐咁近輝輝會唔會想搵阿龔做蓮輝煙幕
承接我之前個FF講阿龔為幫瞞蓮輝扮同輝輝HEHE
一直覺得阿龔都可以做啲搞笑CLS劇情
之前阿蟹有個直播, Stanley 回答Fans問題, 佢話有龔水, 係龔燁同送水輝, 跟住佢地就攬埋一齊, 睇到嗰到笑
兄弟及大帥哥都有下星期文字預告, 係開心無, 咁神秘
主post有
啱啱check竟然更新咗3集
編劇諗諗佢
阿龔個髮型愈吹愈高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞