薄扶林大學討論區(4) 我迷失在這場add drop遊戲

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

冇見到其他野丫嘛

咁又冇
夜鬼表示個lab成日得我一個

咁夜仲唔返屋企

我唔要爛fyp呀
kore1021比人disapproved左
佢寫明唔建議yr4讀,但我又只係yr3
佢又唔係冇位架wo,我add左4日先黎disapprove...係唔係痴線

到底係唔係要minor/major韓國研究先讀到
但我另一個japn elective已經approve左(冇minor日文)

暑假reg個時已經Disaaprove 我
上翻Korean studies個網睇 呢科寫住只係offer俾year 1/2 students
再睇埋其他Korean studies既electives 全部都要prerequisite 1021 有興趣想reg黎讀下都唔得
利申year3
Soci 2055 & Soci 2077
靚唔靚grade
kore1021比人disapproved左
佢寫明唔建議yr4讀,但我又只係yr3
佢又唔係冇位架wo,我add左4日先黎disapprove...係唔係痴線

到底係唔係要minor/major韓國研究先讀到
但我另一個japn elective已經approve左(冇minor日文)

暑假reg個時已經Disaaprove 我
上翻Korean studies個網睇 呢科寫住只係offer俾year 1/2 students
再睇埋其他Korean studies既electives 全部都要prerequisite 1021 有興趣想reg黎讀下都唔得
利申year3

send封email去展示吓你嘅誠意啦
天地既時間大家會去邊、做乜野

去空中花園曬太陽

lib溫天地堂前學過嘅野/預習天地堂之後個堂啲野
利申:今個sem 5個鐘天地
有冇人有take過 Phil1068 呢個self study course
利申見佢唔洗上堂就reg咗,好驚爛grade

食啲野然後去lib瞓陣

去空中花園曬太陽

依家嘅話會凍撚死架喎

去空中花園曬太陽

依家嘅話會凍撚死架喎

邊到黎架其實
多唔多位坐
有冇人有take過 Phil1068 呢個self study course

A+
上個post comment過呢個course,可以追post睇下先
不過in short就要自制力同埋practice makes perfect

去空中花園曬太陽

依家嘅話會凍撚死架喎

邊到黎架其實
多唔多位坐

Centen 1樓有一個大啲嘅
3樓就有個細啲嘅 有草地

去空中花園曬太陽

依家嘅話會凍撚死架喎

有太陽就唔凍啦

學霸

學霸

其實落左堂即刻溫返係真係有用架

依家嘅話會凍撚死架喎

邊到黎架其實
多唔多位坐

等陣同條女去hea下先

邊到黎架其實
多唔多位坐

等陣同條女去hea下先

唔好打野戰就得
以前有人親熱跟住比人擺上dry club
cchu9015 sex and intimacy 好撚多reading 睇

A+
上個post comment過呢個course,可以追post睇下先
不過in short就要自制力同埋practice makes perfect

thx
點解個個都好似成日拎A+

小毒毒讀書又會俾你見到咩

小毒毒讀書又會俾你見到咩

我夠係毒J點解唔到我拎
想問下surveying係咪好撚chur? 聽講add drop period都未完就有paper要做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞