薄扶林大學討論區(4) 我迷失在這場add drop遊戲

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
呢到有無讀history人

想知Europe divided and undivided I或II爛唔爛

同埋CHIN 嘅history of the Qing period或者history of the Ming period爛唔爛

schneider? 上堂記得講下野,essay執下grammar先交。
history比較少爛grade(好似係)

利申:冇上過今個sem schneider 呢個course

Yes
係schneider

我上堂聽人講好似話上個sem take過part I爛左grade

所以而家諗緊好無轉去讀history of Qing period

目標B+或以上

做咩個個都aim咁高gpa,搞到我覺得自己係零

因為上sem個hist1字頭都A range,希望可以維持落下

不過仲煩緊邊個course好,就完add drop

1字頭緊係容易a-range
之後果d就真係要花好多時間落去寫argument同埋睇source,我呢d廢柴都差唔多冇機會拎a-range
呢到有無讀history人

想知Europe divided and undivided I或II爛唔爛

同埋CHIN 嘅history of the Qing period或者history of the Ming period爛唔爛

schneider? 上堂記得講下野,essay執下grammar先交。
history比較少爛grade(好似係)

利申:冇上過今個sem schneider 呢個course

Yes
係schneider

我上堂聽人講好似話上個sem take過part I爛左grade

所以而家諗緊好無轉去讀history of Qing period

目標B+或以上

爛grade你講緊冇a-range咋話
唔識你地d standard

我個人認為低過B+都屬於爛grade之列

屌點解人讀ba我讀ba我個gpa咁鬼低,原來係我追唔上其他人的進度同埋標準

BA人係咪唔會上連登

我都係BA 但我唔係讀History 答唔到你

我上d BA course, 全場得我一個上連登,個個都剩係facebook

上連登好易自爆

ling先係真好grade
未試過低過A
走堂走到笑
有冇巴打讀過STAT1603
想take 做free elective
CCST9025 Genetics
CCST9021 Marie heritage
呢兩個cc二揀一巴打邊揀
利申:冇bio底

未試過低過A

人讀書我讀書點解我唔讀d 好grade major

未試過低過A

竟然 我仲以為好爛嘅添

未試過低過A

唉 咁入到大學應該自己興趣行先嘅
利申成日後悔揀左翻譯 比佢拖冧哂 雖然可能係我廢J
food and values 點睇

未試過低過A

Same 成日比翻譯拖冧晒 不過我都冇後悔既

Same 成日比翻譯拖冧晒 不過我都冇後悔既

因為除左呢科之外都唔知讀乜柒好

同年喎喂
Interp 2嘅你係?

開始做long trans未?

跳跳虎表示譯左一頁

我已經譯咗成12頁
個個月比人逼住交

開始做long trans未?

跳跳虎表示譯左一頁

我已經譯咗成12頁
個個月比人逼住交

我個個都冇理過我 我一頁都冇交過
有無人讀過soci2055Tourism, culture and society同chin1311 Intro to translation 好唔好grade

Chin1311 A+
不過你要係arts student plus dse中英文有5先reg到

SOCI2055 workload大到
Field trip x 3

跳跳虎表示譯左一頁

我已經譯咗成12頁
個個月比人逼住交

嚟緊新年又要譯多四頁比佢
就嚟做完
CCST9025 Genetics
CCST9021 Marie heritage
呢兩個cc二揀一巴打邊揀
利申:冇bio底

嗰條友開既cc好似好撚hea

我已經譯咗成12頁
個個月比人逼住交

就嚟做完

其實係好事黎嘅

就嚟做完

其實係好事黎嘅

我依家要一口氣chur起十幾頁
成功將36cre連tuto砌到只係翻兩日
成功將36cre連tuto砌到只係翻兩日

我36但我返4日
ccch 9018 buddhism and chinese culture 好似好伏

巴打係咪今個sem讀?多野做 但grade好似ok的 希望係
有無興趣夾點名? 依家有時唔得閒上 想揾個人幫手點都唔得

yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞